προβληματική συμπεριφορά....
Καλησπέρα σε όλους..επειδή δε θέλω να γίνω κουραστική θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο σύντομη γίνεται..έχω μια κόρη 15 χρονών κ από τα 13 της,τα επίθετα που την χαρακτηρίζουν είναι τα εξής..αντιδραστική, επιθετική, κυκλοθυμική, αδιάφορη, κακότροπη, απέναντι κυρίως σε πρόσωπα, του οικογενειακού της περιβάλλον..θεωρεί ότι τα γνωρίζει όλα, δε δέχεται καμία συμβουλή,δε συζητάει (μόνο όταν θέλει αυτή) κ γενικά είναι ένα κορίτσι που ποτέ δε ξέρεις τι είναι αυτό που πραγματικά νιώθει..έχουμε επισκεφθεί στο παρελθόν 2 ειδικούς αλλά δυστυχώς χωρίς κανένα αποτέλεσμα..οι ειδικοί θεώρησαν πως δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα..στο σχολείο οι επιδόσεις της είναι άθλιες, η συμπεριφορά της ευτυχώς, προς τους καθηγητές κ τους συμμαθητές της πολύ καλή..ο πατέρας της είναι απών κ με λίγα λόγια καλούμαι ν΄αντιμετωπίζω όλη αυτή την συμπεριφορά μόνη χωρίς καμιά βοήθεια..όλο αυτό πλέον μου δημιουργεί πολύ άγχος κάτι που κατά πάσα πιθανότητα το αντιλαμβάνεται κ το χρησιμοποιεί..οποιαδήποτε γνώμη σας ή συμβουλή θα ήταν ευπρόσδεκτη..