νοσος crown ανχωδεις διαταραχες φοβια
γεια σας.απο μικρος ημουν ανχωδεις σαν ανθρωπος αλλα κοινωνικος και πολυ δραστηριος.πριν δυο χρονια μετα απο εναν χωρισμο και ενω εργαζομουν αρχισαν τα προβληματα με εντονη ταση για εμετο συχνοουριες κτλ.μετα απο εξετασεις φαρμακα κτλ διαγνωστηκα με νοσο του κροουν.ομως μετα απο τρεις μηνες ηδη ημουν καλυτερα γενικοτερα εως τωρα ειναι ηπιας μορφης το περιεργο ηταν οτι τοτε που ημουν σε αθλια κατασταση ρισκαρα πιο πολυ στο να παω καπου στο να εκτεθω.μετα απο εναν χρονο επαθα φοβια ακομα και να παω σουπερ μαρκετ τραπεζα αγνωστα μερη μερη χωρις τουαλετα κλειστους χωρους με την εννοια δεν μπορω να φυγω αμεσα οπως πχ οταν φτασω στον κισε της τραπεζας και ενω ειμαι καλυτερα πολυ καλυτερα στην υγεια μου.για παραδειγμα καθομαι ωρες στο σπιτι μου η οταν ασχολουμαι με κατι χωρις να παω τουαλετα μολις βγω εξω μετα απο λιγι θελω να παω για ουρηση η με πιανει ταση για εμετο.ετσι ξεκινησα ψυχοθεραπεια εδω και 4 μηνες.ελυσα μερικα προβληματα οπως πλεον παω σε τραπεζα αρκει να μην εχει πολυ κοσμο πηγα στο ταχυδρομειο γενικα δραστηριοποιηθηκα παραπανω βεββαια μονος σε σουπερ μαρκετ δεν παω ακομα γενικα θελω δικο μου ανθρωπο διπλα.το μεγαλο προβλημα ειναι ειμαι ανεργος και λογω του προβληματος μου δεν μπορω να δωσω συνεντευξη στην ιδεα και μονο με πιανει εμετος συχνοουρια εφιδρωση οταν παω στον ψυχολογο βγαινοντας νιωθω πολυ πολυ καλυτερα σαν να ειμαι ετοιμος να παω για τα παντα μετα απο δυο μερες τα ιδια παλι.αυτες τις μερες θα εχω ευκαιρια για συνεντευξεις ομως εγω φοβαμαι ακομα ετσι σκεφτομουν να αρχισω φαρμακευτικη αγωγη πιστευετε θα με βοηθησει χωρις εθισμο η παρενεργειες??απο την πειρα σας θα το θεωρουσατε σωστο βημα να πραξω?