Originally Posted by
favvel
κορίτσια δε συμφωνώ ότι είμαι τεμπέλα γιατί παλιά δεν ήμουνα..δλδ έγινα στην πορεία?
εν τω μεταξύ δεν είναι ότι δεν κάνω τπτ και κάθομαι όλη μέρα..τώρα ας πούμε που κάθομαι στο σπίτι κάνω καμιά δουλειά στο σπίτι..αλλά δεν μπορώ να πω ότι μ'αρέσουν οι δουλειές του σπιτιού..απλά βλέπω ότι τις προτιμώ απ'το να κάθομαι να διαβάσω..δλδ ίσως έχει δίκιο η μυσπ..προτιμώ κάτι χειρωνακτικό επειδή είναι πιο εύκολο κ ας μη με γεμίζει από την πνευματική εργασία που ναι μεν με γεμίζει αλλά μου δημιουργεί άγχος..ίσως σαν οργανισμός δεν τραβάω άλλο άγχος και χρειάζομαι κάτι πιο απλό..
μυσπ κι εγώ τα ίδια μ'εσένα είμαι κάπως..ήμουνα καλή μαθήτρια και σα φοιτήτρια έστω και τα 4 μαθήματα που έχω περάσει,επειδή με πίεσε τότε μια περίοδο η ψυχίατρός μου να τα δώσω,με μέτριο βαθμό τα πέρασα,ίσα ίσα για να τα περάσω δλδ αφού δεν μπορούσα και τότε να διαβάσω..
Ίσως αν κάνω μια προσπάθεια πάλι να παρακολουθήσω τις παραδόσεις και να κρατήσω σημειώσεις και με πολύ λίγο διάβασμα εε τη βάση να την πιάσω..αλλά έχει νόημα αυτό?
Εγώ σκέφτομαι ότι αν κάνεις κάτι,σκοπός είναι να δοθείς σ'αυτό,να αφοσιωθείς και να το κάνεις όσο καλύτερα γίνεται..
Τώρα το να διαβάζω με ένα οικείο μου πρόσωπο είναι λίγο δύσκολο..το έχω πει στη μητέρα μου αλλά δε θέλει..κι εγώ νομίζω ότι δε μου φταίει αυτό..
Μια διάσπαση συγκέντρωσης την έχω λόγω αυτού που πέρασα..ο γιατρός μου είπε ότι αυτό θα είναι το μόνο μου πρόβλημα αλλά θα μου περάσει λέει με τον καιρό..έχει περάσει όμως αρκετός καιρός,οπότε λογικά δε νομίζω ότι την έχω ακόμα..
μυσπ εσένα δε σου άρεσε η σχολή?σ'έχει βοηθήσει το πτυχίο που πήρες για να βρεις δουλειά?ξέρω ότι τώρα έχουμε πέσει και σε δύσκολη περίοδο βέβαια..