Δεν μπορω να κάνω τίποτα ούτε να αδυνατησω ουτε να δουλέψω και ούτε σύντροφο δεν μπορώ να βρω. Είμαι ένα άχρηστο ανίκανο πλάσμα.
Printable View
Δεν μπορω να κάνω τίποτα ούτε να αδυνατησω ουτε να δουλέψω και ούτε σύντροφο δεν μπορώ να βρω. Είμαι ένα άχρηστο ανίκανο πλάσμα.
Δε νομίζω, Τάκη! Μην αδικείς τον εαυτό σου! Θέλεις να γράψεις περισσότερα για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου γύρω από την κατάσταση που αντιμετωπίζεις;
Στην εκκλησία που πηγαίνω όλοι με έχουνε για χαζή.
"Eιχα κι εγω απο μικρος μια ανησυχια...Μα τη γαληνη μου δε βρηκα σε εκκλησια.....Αντρα με κανανε τα παρκα κι η πλατεια...Μου χαραξε το δρομο,μου διδαξε φιλιααα.."
Μην πας στην εκκλησια..
Τι σχεση έχει η εκκλησία δε μπορώ να καταλάβω. Πας εκεί και σε θεωρούν χαζη; Με ποιο τρόπο;
Σου έχει γίνει έμμονη ιδέα και σε έχει πάρει από κάτω προφανώς. όλα τα μπορείς, αλλά μάλλον χρειάζεσαι κάτι να σε φέρει στα ίσα σου για αρχή. Καλό είναι να πας σε ένα γιατρό να σου δώσει έστω ένα χάπι. Έχεις πάει καθόλου σε ειδικούς?
Δεν είναι κακό αυτό φίλη μου και άλλους ανθρώπους τους έχουν για πολλά πράγματα,αλλά δεν τους παίρνει τόσο πολύ από κάτω...
έκανες αυτά που σου είπα;να βγαίνεις και να περπατάς; να προσέξεις την διατροφή σου; πως θα βρεις άνδρα αν δεν ξεκινήσεις δίαιτα;
Στη Θεσ/νικη.Quote:
βρε ολγα βαλε εναν δακτυλιο!θα τα χασεις ολα!που μενεις!
Ναι έχει πάει και παίρνει και φάρμακα.Quote:
Έχεις πάει καθόλου σε ειδικούς?
Σωστά τα λέω Ολγάκι;
Σωστά Diana μου!
Παραμορφωθηκα
Η εμμονη ιδέα που έχεις ότι είσαι χάλια σου παραμορφώνει τη σκέψη, εκεί είναι το θέμα σου.
δυστυχως τρελλαθηκα