facebook και προσωπικη ζωη
γεια σας κ παλι!! αυτη τη φορα εχω ενα θεματακι με το facebook και κατι περιεργα πραγματα που συμβαινουν τον τελευταιο καιρο.. μια κοπελα η οποια ηταν πελατισσα μου στο μαγαζι κ δεν ειναι απο το νησι που μενω τωρα... χωρις καν να ξερει το αγορι μου του εκανε αιτημα φιλιας στο facebook επειτα του επιασε κουβεντα κ φαινοταν ξεκαθαρα πως του την επεφτε... βεβαια αυτη παρουσιαστηκε ως κ καλα μια που τον συναντησε τυχαια στις προτασεις.. κ ετσι του εστειλε το αιτημια φιλιας.. να σημειωσω πως εγω μια φορα της εχω μιλησει απο κοντα κ εκτοτε δεν την ξανα ειδα αλλα ειμαστε φιλες στο προφιλ του μαγαζιου... λοιπον συνεχιζω πως αυτη δεν ειχε ιδεα πως τα εχω με το αγορι αυτο που μιλαει.. τεσπα για να μην τα πολυλογω εκεινος αμεσως μου το ειπε κ της ξεκαθαρισε την κατασταση κ ετσι αποφασισαν να μιλανε φιλικα.. εκεινη ομως επεμενε να τον συναντησει εστω κ φιλικα κρυφα απο μενα.. ο δικος μου αρνηθηκε κ εκει τελειωσε.. το παραξενο ειναι πως αυτη εσβησε το προφιλ της κ δεν υπαρχει πια.. με την δικαιολογια πως ειχε προβληματα με εναν πρωην της που την ενοχλουσε...
το θεμα ομως ειναι πως εμενα μου φαινεται παραξενο ολο αυτο.. νομιζω πως δεν ηταν αυτη αλλα μια αλλη κ κανει παιχνιδακια.. θελω να μου πειτε τωρα πως μπορω να ανακαλυψω ποιος ή ποια ειναι πισω απο ολο αυτο ακομα κ αν δεν υπαρχει το προφιλ της μπορω να τη βρω αφου εχουμε ανταλλαξει μυνηματα? καποιος χακερ ας με βοηθησει !!!! ή καποιος που να ξερει καλα τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις!
ευχαριστω πολυ!!