Ποναει πολυ τελικα ο χωρισμος αυτος..
Γεια σας. Δεν εχω να πω πολλα απλα καπου θελω να τα πω και το φορουμ πιστευω ειναι ο καλυτερος ψυχολογος. Θα σ ακουσει τελος. Μολις χθες βγηκα απο σχεση 3 μηνων. Ηταν και σχεση απο αποσταση αλλα δεν ηταν και τοσο τραγικο. Καθε ΣΚ ημουν εκει μαζι της. Δηλαδη το κυνηγουσα. Και οποτε με χρειαστηκε ή ηθελα να τη δω παντα πηγαινα.Το ξερω δεν ειναι πολυς καιρος βασικα ας πουμε ειναι ακομα οι αρχες. Το θεμα ειναι οτι ημασταν καλα μεχρι ενα μηνα πριν που παγωσε ξαφνικα το ολο θεμα. Δηλαδη αρχισε να μου μιλαει σαν να ειμαι ενας απλος φιλος της και οχι πλεον το αγορι της. Τελος παντων το θεμα ειναι οτι με την ολη συμπεριφορα της μου ειχε μπει το "μικροβιο" του χωρισμου και απαξ μου μπει δεν βγαινει μετα. Δηλαδη για καμποσες μερες ημουν ετοιμος να της πω ξερεις κατι χωριζουμε. Μ αυτα και μ αυτα φτασαμε στο χθες οπου με ενα μηνυμα στο κινητο μου λεει ξερεις νομιζω ειναι καλυτερα να το τελειωσουμε εδω, δεν ειμαι και στη καλυτερη ψυχολογικη φαση μπλα μπλα μπλα τα κλασσικα. Δεν το πηρα ασχημα αλλα ουτε και καλα. Ημουν σε μια φαση ντεμι. Λεω οκ δεν πετυχε οκ θα το ξεπερασουμε. (Ειμαι γενικα φαση ξερεις δεν θα χαλαστω και πολυ μια ζωη την εχουμε σιγα ζησε τις στιγμες.) ΑΛΛΑ σημερα δεν.. δεν παω καλα. Με πειραξε πολυ περισσοτερο απ οσο περιμενα και για τοσο μικρο διαστημα σχεσης, πολυ ομως. Ρε παιδια ξερω ειναι νωρις αλλα τι κανω τωρα..? Με ποναει. Πειτε μου τι να κανω να το ξεχασω και να παω παρακατω επιτελους. Με εχει επηρεασει ελεεινα.