οχι φωνες αλλα υπερφαντασια
παρατηρησα τωρα τελευταια οτι αρχισε κατι σαν αυτο που ως εντοπισμενο συμπτωμα λεγεται ακουστικες ψευδαισθησεις ή ακουω φωνες. Ποτε δεν με εχει απασχολησει σοβαρα τουλαχιστον το θεμα. Μαλιστα ετυχε τις λιγες φορες που μου εμφανιστικε το φαινομενο ηρθε μαζι με τον κανονα μη επανεμφανισης του δηλαδη σαν ο ανθρωπος σκεφτηκα στιγμιαια να πως ηρθε να οι κανονες μη εμφανισης του. γοητευμενος απο την εννοια συγκλιση και τα δικτυα. μαθηματικες και φυσικες θεωριες .. Βασικα πιστευω ειναι θεμα μαζεματος πληροφοριων κωδικοποιησης του κυριου σωματος του το να μην σου επανεμφανιστουν οι φωνες.
το δευτερο θεμα που παρατηρησα με το ζητουμενο φωνες ειναι οτι οσο και αν μου δινουν την εντυπωση οτι συμβαινουν την στιγμη εκεινη οταν ανακαλω το φαινομενο και καθως τοτε απασχολησα το μυαλο μου για να μην ενταθει οταν το ανακαλω λοιπον μου φαινονται μερος της φαντασιας μου μια σκεψη μου και οχι σαν "ακουσα φωνες" Βεβαια οπως ειπα οι φωνες ηρθαν μαζι με τον κανονα εξαλειψης τους και θα προσθεσω τωρα και μαζι με την σημασια τους που σημαινει του τι δηλωνουν του γιατι ηρθαν πολυ φευγαλαια ολα αυτα . εξαρταται το ποιες γωνιες θα φωτισω σε αυτην την σημασια για να μην ξαναρθουν επισης να μην κοιταω το φαινομενο καταματα αλλα τμηματικα οταν ερθει η ωρα του
επισης πως εμφανιστικαν πιστευω πως ισως απο υπερφαντασια του ισως εμφανιστουν.
καμια συδεση με ψυχωση αλλα με μανια πιστευω