-
καταθλιψη αγχος φοβιες
ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ Κ ΟΤΙ ΤΠΤ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ Κ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΠΑΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΕΞΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΠΤ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΖΟΜΠΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????
-
Να αναγνωρισεις ποια ζητηματα σου φταινει και να τα διαχειριστεις. Οχι να τα λυσεις, να τα διαχειριστεις σε πρωτη φαση. Εκτος αν η ζωη σου ειναι τελεια οποτε παμε σε αλλα αιτια. Εγω πιστευω οτι δεν εισαι ευχαριστημενη απ τη ζωη σου σε καποια θεματα. Πριν 3 μηνες που αρχισαν οι κρισεις πανικου μηπως συνεβη κατι που σε στρεσαρησε?
-
βασικα στ 17.5 μου ειχα λευχαιμια αλλα τ ξεπερασα κ εδω κ 2 χρονια ειμαι απολυτως υγιης περυσι ομως χωρισα και με το αγορι μου που ημουν 3 χρονια σχεδον μαζι του και ημουν πολυ χαλια ειμαι και στ 4 ετος της σχολης και δεν εχω περασει κανενα μαθημα ολα σκατα
-
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΠΤ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΩ ΑΠ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΑ ΑΥΤΟ ΨΥΧΙΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΥΠΕΜΕΙΝΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ
-
Aρα υπαρχουν προβληματα. Ο καθενας θα ενιωθε ετσι. Γιατι χωρισες με το φιλο σου?
-
ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΓΤ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩς ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΝ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΤΕ
-
περιμενε εχω περασει απο αυτη τη φαση κ ξερω καταρχην μη το παιρνεις ετσι εδω μεσα εχω διαβασει 100 χιλιαδες παρομοια θεματα με το δικο σου να πεις μερικες αληθεις που δεν επιχειρισες να πεις πιο παλια θα μπορουσες πχ να μου απαντησεις ηλικρινα σε αυτη την ερωτισουλα η σχεσεις σου με τους γυρω σου που ζεις μαζι τους πως ειναι? κ τι ξερουν για σενα
-
ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩς ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΣΤ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠ Τς ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ
-
sorry αλλα αν ειχες πει τα παντα τωρα δε θα χες τιποτα σχεδον
-
Tην κριση πανικου την επαθες τυχαια η εγινε κατι εκεινη την ωρα?
-
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ?ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ?ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΩς ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠ Τ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΥΤΣ Τς ΣΚΕΨΕΙΣ???
-
ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΤΗΝ ΕΠΑΘΑ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤ ΤΡΑΙΝΟ Κ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΩ ΣΧΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠ ΚΑΙΡΟ
-
λοιπον... ξεκολα λιγο το μυαλο σου απο τη κριση πανικου οκ?
ασχολισου με το τι σημβαινει γυρω σου το τι δεν αντεχεις διπλα σου το αν εχεις μεσα καπια αισθηματα που ειναι αρνητικα για καπιον αν υπαρχει κατι που σε πειραζει κ δε το μπορεις κατεθυνση σου δινω για να προσανατολιστεις....
-
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ
-
αρα αυτο σημαινει αυτο ηταν ενας λογος που εφτασες σε αυτο το σημειο η φρικη σου οτι θα χασεις το πρωην σου για συνεχισε λιγο αυτο υπαρχει κατι αλλο που σε πειραζει?