Μπορεί να φανεί πολύ πολύ χαζό αλλά δν μπορώ να το βρω ...δεν ξέρω μπορεί να είναι μπροστά μου αλλά είμαι 'γκαβη' και δν το βλέπω...
Πωσ κάνουμε έναν φιλοοο?
Οεο?:Ο
Printable View
Μπορεί να φανεί πολύ πολύ χαζό αλλά δν μπορώ να το βρω ...δεν ξέρω μπορεί να είναι μπροστά μου αλλά είμαι 'γκαβη' και δν το βλέπω...
Πωσ κάνουμε έναν φιλοοο?
Οεο?:Ο
xaxaxa πας στο προφιλ του πανω αριστερα λεει προσθικη στους φιλους αν δε το λεει θα πρεπει να συμπληρωσεις 50 μην στο φορουμ για να το κανεις (κανονικα σε ενα ψυχολογικο φορουμ πρεπει να προοθητε η επικοινωνια μεταξυ μελων) αφου η ψυχολογια κ η επικοινωνια ειναι πρωτα ξαδερφια.
Κατερινα , με τον καιρο , αναπτυσσονται συμπαθειες , κ αν εισαι επικοινωνιακος ανθρωπος , ακομα πιο ευκολα .
Ευχαριστώ παιδιααα :)
Εε όπως καταλάβατε είμαι εποικινωνιακοσ άνθρωπος εγώω !
Ετσι οπως το γραψες μου φανηκε οτι ηθελες να βρεις καποια παρεα απο το forum. Προφανως εννουσες την επιλογη "Προσθηκη φιλου" ? :p
Ναι αυτό εννοούσα..
Λες οτι εισαι επικοινωνιακη αλλα οι υπολογιστες βλεπω δεν ειναι το φορτε σου! Ελπιζω να εχεις γερο μεσον οταν θα δωσεις για ecdl! :-P Moλις πας 50 δημοσιευεις θα μπορεις να στελνεις και μηνυματα.
Για βαστατε βρε παιδια , αυτο με την προσθηκη φιλου , ποτε δεν το καταλαβα . Μου θυμιζει οταν ημουνα πολυ μικρος , και ρωταγαμε τον αλλον , ' θελεις να γινουμε φιλοι ? ' . Δλδ ποιος ο σκοπος να προσθετεις φιλους στην λιστα σου . Αμα ειναι να αλληλοσυμπαθηθεις με καποιον - αν , πρεπει να τον βαλεις και στην λιστα σου ? ο καθεις καταλαβαινει με ποια μελη ταιριαζει , ποια τον συμπαθουν κ ποια οχι , απο τις στιχομυθιες που ανταλλασονται . Ειναι λες κ συμμετεχουμε σε διαγωνισμο δημοτικοτητας .
--------------------------------------------------