Που λέτε εγώ ήμουνα μαθήτρια του 17. 'Ολα μου ήρθανε βολικά στην ζωή μου τα πάντα με θέλανε του κόσμου τα αγόρια. Πώς τα κατάφερα να γίνω 39 κ ανύπαντρη κ δυστυχισμένη ένας Θεός ξέρει
Printable View
Που λέτε εγώ ήμουνα μαθήτρια του 17. 'Ολα μου ήρθανε βολικά στην ζωή μου τα πάντα με θέλανε του κόσμου τα αγόρια. Πώς τα κατάφερα να γίνω 39 κ ανύπαντρη κ δυστυχισμένη ένας Θεός ξέρει
ολγακι πρεπει να αρχισεις να ζεις στο παρων και οχι στο παρελθον!
το να ζεις το παρελθον δεν βοηθαει πουθενα!
τωρα τι κανεις!τι εκανες;περασαν αυτα που ησουν και που εκανες!
τοτε ησουν 17 τωρα εισαι 39!
αρχισε να ζεις την πραγματικοτητα και να μην αναμασας τα ιδια και τα ιδια,δεν βγαινει πουθενα!
διμιουργησε ονειρα,χομπυ πραγματα που να σου αρεσουν και προχωρα στο μελλον.
δεν εισαι η μονη 39χρονη ανηπαντρη!
Εχει δίκιο η Μαρία1967,νομίζεις ότι είσαι μοναδική γιατί δεν συναναστρέφεσαι με άλλους ανθρώπους να δεις ότι όλοι κάποτε ήμασταν πολύ καλύτερα απ'ότι είμαστε τώρα!
Οι δυσκολίες είναι δυσκολίες και είναι για όλους μας.........
Και εγώ έχω προβλήματα και όοοοοοολοι εμείς που είμαστε εδω μέσα!
Το χειρότερο είναι τα χρόνια προβλήματα υγείας,εσύ απ'όσο ξέρω μόνο κάποια μικρή κατάθλιψη έχεις.......
Ξεκίνα να δημιουργείς για σένα κ για κανέναν άλλο
Δεν είσαι η μόνη ανύπαντρη και ούτε έγινε κάτι τρομερό που δεν έχεις παντρευτεί...θα μπορούσε να έχεις παντρευτεί κ να είσαι τώρα χωρισμένη με 2 παιδιά,θα ήταν καλύτερα;
Θα μπορούσε να έχεις παντρευτεί κ να πάσχεις από τελική μορφή καρκίνου(χτύπα ξύλο).......θα ήταν καλύτερα;
Θα μπορούσε να έχεις παντρευτεί,να έχεις έναν τέλειο σύντροφο και να κάνεις ένα άρρωστο παιδί....θα ήταν καλύτερο;
Θέλω να σου πω ότι πιθανότητες υπάρχουν άπειρες για να στεναχωριέται ένας άνθρωπος,το θέμα είναι εσύ τί κάνεις για όλο αυτό που στην τελική έχεις την υγειά σου-ρώτα κ κανέναν άλλο να δεις πως είναι που έχει προβλήματα υγείας.....
Γι'αυτό καλύτερα είναι να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και να ξεκινήσεις τη δουλειά! Δουλειά που έχεις να κάνεις με τον εαυτό σου....
Εχώ ευθειασμό στον αυχένα και 88 κιλά....λίγο πρόβλημα υγείας είναι και αυτό;;;;;;;
Τί είναι καρδούλα μου ο ευθειασμός;
Τα 88 κιλά μπορείς σε ένα εύλογο διάστημα να τα χάσεις....(όχι όλα) χαχαχαχα
Ρε ολγα ,ελεος!
αν αρχησω και σου λεω τι προβληματα υγειας εχω δεν θα τελειωσω σημερα!
εισαι ακομα 39 και θα περασουν τα χρονια και θα ξυπνησεις μια μερα και θα εισαι 79 και τοτε οντως να εχεις να πεις τι εχεις κανει στην ζωη σου!
εχεις ολη την ζωη μπροστα σου,εισαι νεωτατη και εσυ καθεσαι καθε μερα και μυζεριαζεις με τα ιδια και τα ιδια!
μπορεις να κανεις παρα πολλα πραγματα και εσυ δεν κανεις ΤΙΠΟΤΑ!
ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;
Ολγα , ο ευθειασμος ειναι σοβαρη παθηση , αν εισαι Αθηνα , να σου συστησω εναν κολλητο μου , γενικο παθολογο , τον γνωριζω απο το 1980 , και τωρα ασχολειται με το οζον , θαυματουργο , χωρις παρενεργειες , οποτε τραυματιζομουνα απο τα βαρη , πολυ συχνα , σε αυτον πηγαινα , και εβρισκα θεραπεια , ( οχι δεν ειναι ο γελοιος ο Φικιωρης )
Νερό με όζον για τα πάντα! Και μπουκώματα με αλατόνερο!
Ναι Ολγα υπάρχουν πολλά μέσα που μπορείς να θεραπεύσεις τον εαυτό σου τουλάχιστον εν μέρει και να νιώσεις πολύ καλύτερα
Η Ολγα μένει στην θεσ/νικη αλλά υπάρχουν και εκεί πολύ καλοί γιατροί για να σε βοηθήσουν!
Όλα αυτά είναι παρελθόν, αρκετά τιμωρήθηκες, ΤΩΡΑ τι κάνεις είνια το θέμα! Ξεκίνα με το να μη σκέφτεσαι αυτό το λάθος, ανήκει στην προιστορική εποχή πλέον
Μήπως σου το κοπανάνε και οι γονείς σου αυτό το λάθος;