Originally Posted by
bluesk
Καλημέρα!
Νέο μέλος στο forum.
Είμαι 40 ετών και το τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω μια δύσκολη κατάσταση. Ξεκίνησα να κάνω παρέα με μια κοπέλα. Μετά από από λίγο καιρό αφότου κάναμε παρέα (είχαμε καθημερινή επικοινωνία) και περνούσαμε καλά, ένιωσα εμπιστοσύνη κι αποφάσισα να της πω για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις (αμφί) και πως κάτι αρχίζω να νιώθω για εκείνην. Κι ενώ μέχρι τότε φαινόταν άνετο άτομο με αυτά τα θέματα (αν και straight), άρχισε να απομακρύνεται, μετά έβγαλε πολύ θυμό για μένα και τώρα νιώθω πως έχει αποφασίσει να μου κόψει την καλημέρα. Έχω δεθεί μαζί της και την νοιάζομαι. Η στάση της με έκανε να νιώσω ενοχικά απέναντί της, έβαλα στην άκρη τη δική μου άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προσπάθησα να την πλησιάσω (είχε δηλώσει πως δεν είναι καλά λόγω δικού της προσωπικού προβλήματος), να την καθησυχάσω πως δεν θα κάνω κάτι προσβλητικό και να ξεχάσουμε ό,τι είπα. Παρ όλα αυτά νιώθω πως έχει αποφασίσει να το βάλει στα πόδια και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η ρατσιστική συμπεριφορά όταν κατά τα άλλα όλα φαίνονταν τόσο καλά ανάμεσά μας. Δεν ανοίγομαι εύκολα, 2-3 φορές το έχω ξανακάνει, αλλά πρώτη φορά αντιμετωπίζω τέτοιο πράγμα. Φταίει η ανωριμότητά της (δεν φαινόταν ανώριμο άτομο), το γεγονός ότι με ήξερε λίγο, είναι φόβος, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Στην φτωχή πια επικοινωνία μας (και πάντα με δική μου πρωτοβουλία πια) το παίζω πως δεν τρέχει τίποτα για να μην της φορτώνω και τα δικά μου. Δεν ξέρω αν σώζεται η κατάσταση κι αν ναι πώς μπορεί να γίνει αυτό.