Ψύχωση, μανία και κατάθλιψη απο Κεταμίνη
Γεια σε όλους και συγχαρητήρια για το φόρουμ.
Τον ιανουάριο, πήρα πάρα πολύ special k και μετά από 3 ημέρες εμφάνισα ψύχωση, όπου είχα παραλήρημα χωρίς παραισθήσεις, ούτε και φοβίες. Αυτό διήρκεσε 4 ημέρες και έπρεπε να πάρω Risperdal τα οποία παίρνω εώς σήμερα. Μετά την ψύχωση έκανα μανία, όπου ήμουν πολύ οξύθυμος, ομιλητικός και όλα τα σχετικά συμπτώματα. Εκεί πήρα Depakine chrono 500 mg και τώρα παίρνω Entact 20mg, Risperdal 2mg και Lamictal 100mg. Πριν από όλη την περιπέτεια κάπνιζα χασίς καθημερινά για σχεδόν ένα χρόνο χωρίς προβλήματα. Δέν είχα παράνοια, ούτε περίεργα συναισθήματα, τίποτα. Έκανα επίσης MDMA χωρίς πρόβλημα.Τα ναρκωτικά έπρεπε να τα σταματήσω λόγω της φαρμακευτικής αγωγής.Τώρα έχω αρχίσει πάλι να ψιλοβγαίνω και να πίνω κανα ποτό,αλλα ακόμα υπάρχει η έλλειψη διάθεσης και μια ψευδοάνοια μαζί με την κατάθλιψη.Έχω επίσης δυσκολία στη σύνταξη προτάσεων και στην εκφορά του λόγου μου. Εντελώς πληροφοριακά θα ήθελα τη γνώμη σας σε κάτι, χωρίς να μου πείτε να ρωτήσω το γιατρό μου. Αφού η ψύχωση προήλθε από την κεταμίνη και όχι το χασίς,μπορώ να το καπνίσω ξανά κάποια μέρα όταν τελειώσω με την κατάθλιψη; Ξέρετε κανέναν που είχε ένα ψυχωσικό επεισόδιο στη ζωή του και εξακολουθεί να καπνίζει κάνναβη; δεν μιλάω για skunk. ελληνική φούντα και ίσως σοκολάτα!