γεια σας παιδια ξερη κανης αν υπαρχη προβλημα ενω παιρνης zyprexa 20mg να κανης παρραληλα και κανναβη?
Printable View
γεια σας παιδια ξερη κανης αν υπαρχη προβλημα ενω παιρνης zyprexa 20mg να κανης παρραληλα και κανναβη?
Ναι υπάρχει,κόψε το μαύρο-χθες
εννοω άμεσα,σαν να το έκοψες από χθες
υπαρχει κατι αλλο οστοσο η παρατεταμενη χρηση για πολα χρονια μπορει να προκαλεσει μεγαλη αλαγη προσωπικοτητας η παρανια
ειχα γνωστο μου που τον ηξερα χρονια που καπνιζε συνεχεια κ στο τελος τον εβλεπα κ δε τον αναγνωριζα αφου δε μου θυμιζε τιποτα απο αυτο που ηξερα. οστοσο στο αμστερνταμ που ταξιδαψα προσφατα σε καπια σημεια στο δρομο μυριζε πολυ κ εγω κραταγα την αναπνοη μου εμενα με πειραζει πολυ αυτη η μυρωδια ουτε καν τη πλησιαζω.
Εγω δεν παιρνω ζαιπρεξα αλλα με ζολοφτ π επαιρνα ειχα φτασει 200 μγ δεν ειχε καμια διαφορα...
Ειχα ρωτησει και τον γιατρο και ναι μεν με ειχε κραξει για τη κανναβη οτι εγγυμωνει κινδυνους αλλα μ ειπε πως δεν εχει κινδυνο αντιδρασης με τα φαρμακα..Ουτε η κανναβη ουτε το αλκοολ....
Αυτα...
Κοιτα θελει ρεγουλα το φου...Μην κολλησεις...
Θελει πολυ προσπαθεια για να εθιστεις...
Εγω πρωτα εκανα φου και μετα απο 2 χρονια στο στρατο ξεκινησα το καπνισμα το απλο...
Στο στρατο περασα και απτο σταδιο του τυπου 7-8 τσιγαρακια καθημερινα και δεν κολλησα...
Τωρα πινω αμα κατσει κανα κερασμα...Αρκετα κερασα κι εγω...
Ελα ομως π το απλο το τσιγαρω παιδευομαι και δεν μπορω να το κοψω.....