Φίλες και φιλοι χαιρετε είμαι νεος στο φόρουμ λόγω του προβλήματος που έχω. Να σας πω πως είμαι 17 ετων και τελειωνω τη β λυκείου. Είμαι άριστος μαθητής μόνιμα απουσιολογος και μένω με τους γονεις μου σε μια απο τις καλύτερες περιοχές των βορειν προαστείων της αττικής. Όλα καλά μέχρι εδώ. Ενω λοιπον μεγαλωνα απο πέρυσι περιπου έχω πολλά προβλήματα. Αρχικα μου φαίνεται πως πηγαίνοντας στο λύκειο παρά ωρημασα. Και ξαφνικα καταλαβα τι γινόταν τα τελευταια χρόνια. Ενω στο δημοτικό δεν ειχαννκανενα προβλημα απο το γυμνάσιο και μετα αρχησα να μένω μόνος μου. Παιδιά που γνώριζα απο παλιά έπαψαν να μου μιλούν. Στο λύκειο πήγα σε σχολείο λίγο διπλανής πόλης διότι υποτίθεται πως είναι καλύτερο απο το τοπικό. Παλι όμως τα ντοπι; παιδιά είχαν τις παρέες τους και δυσκολευτηκα ναβπιασω φιλίες.φιλίες που περιορίζονται;ι στο σχολικό περιβαλλον γιατί ποτε κανεις τους δεν θέλησε να με πάρει ενα τηλ να βγουμεωεξω.τα τελευταία 2 χρόνια ζω εναν εφιάλτη. Άπειρα σαββατοβραδα κλεισμένος μέσα γιατί δεν έχω με ποιον να βγω. Επίσης εχω παράπονο απο τους δικούς μου. Ο πατέρας μου ποτε δεν ενδιαφερθηκε πραγματικα για μένα. Το μονο που θέλει ειναι να δειχνει στους συγγενείς τους βαθμούς μου και τπτ άλλο
Ποτέ δε μου πήρε ενα αυτοκινητακι 'ή δε νς ρώτησε εαν θέλω κάτι.απο μικρός βεβαια δε ζητάω τπτ γιατί ξέρω οτι η απάντηση θα είναι αρνητική. Σιγά σιγά εφτασα στην κατάθλιψη. Πήγα στπ ψυχολόγο και δεν ξαναπατησα. Βεβαίως κρυφα απο τον πατερα μου έγινε η επίσκεψη μονο με τη μάνα μου. Γενικά έχω συχνα κρίσεις θλίψεις να το πω οπου γεμιζω με μαυριλα όταν δω κάποια πράγματα. Στενοχωριεμαι που ποτε οι γονεις μου Φεν ενδι;φέρθηκαν για τπτ όπως και οτι είμαι μόνος μου. Επίσης εαν και δεν είμαι ιδιαίτερα άσχημος ποτε καμια κοπελα δεν έδειξε ενδιαφέρον . αλλά αυτό είναι κάτι που θα ερθει σιγά σιγά. Τοτς δικούς μου όμως δεν μπορω να τους αλλαξω . γιατί είναι κρίμα ουτε ενα κινητό να μη μου παίρνουν όταν όλοι οι διπλανοί μου έχουν το πιο καινουριο. Δε ζηλεύω απλα απορω και αυτό με οδηγησε να αρρψστηαω ψυχολογικά. Και το λεω αυτο γιατι οταν ζεις καπου πρεπει να εναρμονίζεται με τον τρπο ζωης τηε περιοχης. Γενικοτερα οι γονεις μου ποτε δεν ειδαν τι κρυβω μεσα μου. Απο μικρός παντα στην ανέχεια παροο που υπήρχε η οικονομική δυνατότητα για κάτι καλύτερο. Ο πατέρας μου ειναι ενοχλητικος,στενομυαλος,άξ εστος και τσιγγουνης. Και πράγματικα σε ν τα λέω απο κακιά. ΣΑς παρακαλώ δώστε καμια συμβουλή.