Υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις από ένα γεγονός πχ εγώ που έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου και να καταστραφεί ολόκληρη η ζωή σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Printable View
Υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις από ένα γεγονός πχ εγώ που έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου και να καταστραφεί ολόκληρη η ζωή σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
πανω που ελεγα οτι ηθελα ενα θεμα για να γραψω οτι μου κατεβει
εδω πατω κ εκει πηγαινω
απο αλλου μπηκα κ απο αλλου βγαινω!
Ήταν νύχτα και ο ήλιος είχε βγει στον ουρανό... Έτρεχα χωρίς να τρέχω, την αγάπη μου να βρω !!!
Και την είδα ξαπλωμένη, όρθια σε μια μηλιά, να μαζεύει μανταρίνια από μια πορτοκαλιά.....!!!
και ειπα!ειναι δυνατον!αυτο το θεμα να μην επανερθει στο φορουμ!!!!
καθομουν σε ενα λειβαδι
ως το βραδυ
μεχρι που ξημερωνει
κ λεω πιος με σωνει
οταν ζω ολο τα ιδια
κ ποναω στα πα'ιδια΄
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Aμάν βρε παιδιά για μένα είναι πρόβλημα δεν μπορείτε να με βοηθήσετε;;;;;;
σε τι να σε βοηθησουμε βρε Ολγακι ? Να απαντησουμε στο αν θα καταστραφει ολοκληρη η ζωη σου επειδη εκανες σεξ μια φορα με ξενο γκομενο?
Ουτε η πρωτη εισαι, ουτε η τελευταια! Αφου δε σε ''εφαγε'' η κοπελια, οχι, δεν καταστραφηκε η ζωη σου ! Τωρα αν εσυ εχεις αποφασισει να την καταστρεψεις ξοδευοντας τη στο να σκεφτεσαι εκεινη τη νυχτα παθους και ακολασιας (ειτε μεσημερι,ειτε πρωι,δεν εχει να κανει) , ειναι ααααλλο θεμα !
δεν θέλω να το σκέφτομαι ούτε να την καταστρέψω την ζωή μου κάντε κάτι βρε παιδιά
Ολγα ξεκίνα να δουλεύεις οπουδήποτε ή εστω βάλε στόχο να χάσεις τα κιλά σου ή ξεκίνα ενα αθλημα........
Καταλαβαίνω ότι υποφέρεις γτ σου εχει γίνει ψυχαναγκασμός αυτή η σκέψη....ηρεμησε κ προχωρα την ζωή σου!
Γεια σου Ολγα. Γιατι να καταστραφει ολη σου η ζωη?
Το βλεπεις δλδ οτι αν κανει καποιος μια μη πρεπων πραξη, τιμωρειται?
(Απο την ιδια την ζωη) Ειναι λιγο μακαβριο, βρε κοριτσι μου.:-) :-)
Μην σκεφτεσαι ετσι. Ολα θα πανε καλα.
Οπότε ο φόβος σου είναι οι ενοχές σου Όλγα...
οπότε αυτό μας ρωτάς.. αν οι ενοχές μπορούν να καταστρέψουν έναν άνθρωπο?
ναι αυτό ακριβώς