Originally Posted by
giorgos panou
παιρνω το θαρρος να σου γραψω λογο του ότι εχω ξανα συναντησει -δυστυχως-κάμποσες φορες ιδιες ιστοριες! κι είναι πολύ λυπητερο!είναι πολύ κριμα να ακους στο 2014 νεες κοπελες!! με ευκεριες στην ζωη τους! σε μια κοινωνια τοσο ανικτη κι πολύ πιο απελευθερομενη για τις γυναικες σε σχεση με το παρελθον! είναι πολύ ασχημο λοιπον να ακουω κοπελες όπως εσενα να λενε τετοια πραματα.
πρωτα από όλα, το ριτο ότι"μια ζωη τραβάω τους περιεργους! εχω μαλ,,,μαγνιτη!" δεν υπαρχει είναι αρλουμπα!! είναι απλο, επιτρεπεις σε τέτοιους τυπους!!! προτημας τέτοιους τυπους!! όταν τον συγχωρεις, όταν δεχεσαι να τα ξανα φτιαξετε μετα από τοση βια κι τοση ξεφτυλα που εφαγες είναι σαν να του λες!!"ο.κ. αγαπημου!! συνεχισαι, εγω γουστάρω ετσι"" είναι απλο, τέτοιοι ανδρες υπαρχουν αλλα σχεδόν παντα το πανε σιγα σιγα, μεχρι εκει που τους περνει, όταν βλεπουν τέτοιες αντιφρασεις είναι λογικο να παθαινεις τετοια, κι αν το αποδεχεσαι αν συνεχισεις - μακαρι να βγω λαθος αλλα σε βλεπω να τον γουστάρεις ακομα- αν λοιπον συνεχησεις να εισαι ετοιμη για πολύ πιο βαρβαρα πραματα!!
κοιτα!! αν αληθεια δεν το θελεις, αν αληθεια εχεις αξιοπρεπεια κι σεβεσαι τον εαυτοσου θα πρεπει να μην τον ξανα θελήσεις αυτόν αλλα κι κανεναν σαν αυτόν διπλασου! θα πρεπει να ψαξεις για πιο καλους, για πιο ευγενικούς ανδρες . αν όμως δεν , αν κανεις ότι εκανες!! θα ελεγα να βρεις την δυναμη κι να το αποδεχτείς ,να μην κλεγεσαι, να παραδεχτείς σε εσενα κι σε ολους ότι γουστάρεις κι να το κανεις με πληρη συνηδηση.