Προβληματισμοί για τη σχέση μου
Καλησπέρα,
θα ήθελα την άποψή σας για κάποια θέματα που με απασχολούν.
Έχω μια σχέση 2,5 περίπου χρόνια, από τα οποία ο 1,5 χρόνος ήταν τύπου "ελεύθερη" με διαστήματα που δεν βλεπόμαστε και το υπόλοιπο διάστημα μένουμε μαζί. Ο φίλος μου ήταν εκείνος που δεν μπορούσε να δεσμευτεί, ωστόσο όταν κάποια στιγμή φοβήθηκε πως θα με χάσει άλλαξε τελείως συμπεριφορά και τώρα μου δείχνει συνεχώς την αγάπη του. Στο διάστημα που μένουμε μαζί όμως διαπίστωσα πως σε εκείνο το διάστημα είχε κάποιες άλλες περιπέτειες της μιας βραδιάς, ενώ μου είχε πει πως δεν είχε κάνει κάτι άλλο και διαπίστωσα πως μιλούσε συνεχώς σε κοπέλες στα διάφορα chat. Το ένα θέμα είναι αυτό που από τη μία σκέφτομαι πόσο καλός είναι τώρα και από την άλλη με πληγώνει και μου είναι δύσκολο να το ξεπεράσω. Το δεύτερο θέμα είναι πως σε πρόσφατη συνομιλία του με μια φίλη του, της έλεγε για μένα πως είναι πολύ ευτυχισμένος μαζί μου, δεν είμαι θεά, αλλά του δίνω όλα όσα θέλει. Τώρα σκέφτομαι πως το πρόβλημά του ήταν η εμφάνισή μου, ποτέ δεν του άρεσα αρκετά, ομως δεν είμαι άσχημη. Το θέμα είναι πως νιώθω ανασφάλεια και μπαίνω στη διαδικασία να τα ψάχνω. Θα ήθελα να απαλλαγώ από αυτά τα συναισθήματα, αλλά δεν ξέρω πώς.
Ευχαριστώ