Φοβία που βγήκε αληθινή...
Καλησπέρα σε όλους! Διαβάζω τα ποστ σας σχετικά με την νοσοφοβία (που νομίζω πως τελικά πάρα πολύ από εμας την έχουμε!) και βλέπω το εξής: Υπάρχει φοβία για κάτι, τρέχετε σε γιατρούς, κάνετε ένα σωρό εξετάσεις και τελικά όλα είναι καλά! Ευτυχώς βέβαια κι ευχομαι να είναι πάντα όλα καλά! Το θέμα όμως είναι, πως πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις στον κανόνα και καμιά φορά οι φοβίες μας επαληθεύονται... Εγώ για παράδειγμα, είχα κάποια συμπτώματα κι ένιωθα πως κάτι δεν πάει καλά... Φυσικά φοβόμουν το χειρότερο! Δεν αντιμετώπισα τελικά το χειρότερο, όμως οι εξετάσεις μου όντως δεν ήταν καλές, ταλαιπωρήθηκα αρκετά και τώρα μου συμβαίνει το εξής: Ενώ σωματικά πλέον είμαι καλά (ελπίζω τουλάχιστον!!) ψυχολογικά δεν μπορώ να συνέλθω... Κάνω κάθε εξάμηνω επαναληπτικές εξετάσεις και το άγχος μου μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα είναι απερίγραπτο! Αρρωσταίνω κάθε φορά και νομίζω ότι κάτι έχω, ότι κάπου πονάω, ότι πάλι από το πουθενά θα ξεκινήσουν νέες περιπέτειες! Θα θέλατε να καταθέσετε ανάλογες εμπειρίες σας αν έχετε? Ισως μας βοηθήσει όλους!