Δεν ξέρω πού να γράψω όλο αυτό που έχω, δεν ξέρω τι έχω, πάντως κάτι είναι και μάλιστα σοβαρό!
Δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Από τα 14 που πέρασα μια σοβαρή ασθένεια έχω θέμα με τα μικρόβια, χλωρίνη, ντετολ, οινόπνευμα είναι οι καλύτεροι φίλοι μου, σιχαίνομαι τα πάντα. Αυτό είχα μέχρι κάποια στιγμή, ώσπου άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια και άλλα θέματα. Πάντα υποψιάζομαι πως είμαι άρρωστη, διαβάζω για ασθένειες και το επόμενο λεπτό νομίζω πως τις έχω όλες. Αν ήμουν μονίμως σε ένα νοσοκομείο πιστεύω θα ήμουν ευτυχισμένη και θα ένιωθα ασφαλής. Με το που κάνω εξετάσεις η χαρά μου διαρκεί για μια εβδομάδα και μετά κάτι θα νιώσω, κάποιον πόνο, κάποια ενόχληση. Άλλο που έχω τελευταία, μου φαίνονται όλα μάταια, ο προορισμός είναι ο θάνατος, βλέπω πόσος κόσμος πεθαίνει τόσο εύκολα, τόσο ξαφνικά και επηρεάζομαι. Σκέφτομαι πως πασχίζει κανείς να χτίσει μια όμορφη ζωή και στην πραγματικότητα η κατάληξη είναι το χώμα.
Ένα άλλο που έχω είναι πως δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους. Όταν τους μιλάω και μου μιλάνε με πιάνει νύστα, οτιδήποτε και αν συζητάμε. Και μετά τους βαριέμαι και λέω "ναι ναι" χωρίς να απαντάω κάτι άλλο. Και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να με βαριούνται και αυτοί. Δεν έχω τίποτα το ενδιαφέρον σαν άνθρωπος. Όποιος με γνωρίσει μετά δεν μου ξαναμιλάει, προφανώς γιατί δεν έχω τίποτα να πω, δεν τους κινώ το ενδιαφέρον. Δεν έχω φίλους, ούτε σχεση. Είχα δύο σχέσεις χωρίς ουσιαστική επικοινωνία και βαρέθηκα και απομακρύνθηκα. Δεν με γεμίζει τίποτα. Όσα λέω να αρχίσω, τα ξεκινάω και μετά τα βαριέμαι. Και τώρα πια...ούτε καν ξεκινάω, δεν έχω όρεξη, ούτε δύναμη για τίποτα. Βγήκα χθες και είδα τον κόσμο γύρω μου και έπαθα πανικό... Ταχυκαρδία. Δεν φοβήθηκα κάτι, δεν ξέρω τι παθαίνω όταν βλέπω πολύ κόσμο. Ακόμη και τότε που προσπάθησα να ξεγελάσω τον εαυτό μου και να έρθω αντιμέτωπη με τις φοβίες μου, προσπάθησα να πω στον εαυτό μου πως δεν έχω κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, ακόμη και τότε, είχα τάση λιποθυμίας στην πολυκοσμία, και πολλά άλλα...
Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω. Είναι μια δίνη όλο αυτό, δεν ξέρω πού θα φτάσει. Δεν έχω λεφτά για γιατρούς και ψυχολόγους. Πήγα σε ψυχίατρο μια φορά και με έκανε να νιώσω τόσο άβολα που ούτε τα μισά δεν του είπα. Και μετά από κάποια γεγονότα κατάλαβα πως όντως δεν άξιζε ούτε τα λεφτά που του έδωσα, αλλά και ούτε την ενέργεια που σπατάλησα προκειμένου να ανοίξω την καρδιά μου.
Ευχαριστώ όσους το διαβάσατε και περιμένω την γνώμη σας.