Νιωθω τρομερα μπερδεμενος με τα αισθηματα μου
Καλησπερα συμφορουμιτες, εχω γραψει κατα καιρους στο φορουμ μονο για θεματα που με απασχολουν στο αισθηματικο κομματι γιατι νιωθω οτι εκει τα πραγματα πηγαιναν καπως χαλια στη ζωη μου.. Ειμαι πανω απο ενα χρονο μονος μου,ειχα βρει την ησυχια μου κατα καποιο τροπο αλλα πολλες φορες ενιωθα οτι μου ελειπε τοσο μια κοπελα να ειναι διπλα μου και να νιωθω καποια πραγματα για αυτην. Μετα απο εναμιση σχεδον χρονο λοιπον που δε γινοτανε τιποτα , σε μια εξοδο με φιλους πινωντας κατι παραπανω βρηκα το θαρρος να κανω κατι με μια κοπελα που ειχα την αισθηση οτι της αρεσω απο καιρο αλλα ποτε δε τη προσεγγισα. Ειχε πιει κ αυτη και φιληθηκαμε κτλπ χωρις να προχωρησουμε παραπανω. Κατι μηνες τωρα ομως εχω ερθει κοντα με μια φιλη μου.. δε ξερω αν μπορω να το θεσω ετσι παντως με το "κοντα" εννοω οτι μιλαμε καθε μερα ειτε απο κοντα ειτε απο ιντερνετ,μου φαινεται οτι εχουμε αλλαξει καπως συμπεριφορα ο ενας απεναντι στον αλλο, δε πειραζομαστε-βριζομαστε -φιλικα παντα- οπως πριν... τωρα οταν ειμαστε κοντα με χαιδευει,τη χαιδευω... αλλα αυτη γενικα ετσι ειναι και δε μπορω να ξερω αν θελει κατι παραπανω! μολις εκανα κατι με την αλλη κοπελα ενιωσα τυψεις για τη φιλη μου και δε ξερω τι σημαινει αυτο... δε ξερω τι να κανω... ειμαι 20 χρονων και ακομα δεν εχω κανει σεξ. Η κοπελα με την οποια εκανα κατι ειναι πολυ ομορφη και μου δινει τη δυνατοτητα να κανω σεξ... μπορει να ακουγεται μεγαλη καφριλα ολο αυτο,αλλα εχω τρομερο αγχος που δεν εχω κανει ακομα και εχω φτασει 20,οκ δεν ειμαι και 30 αλλα και παλι ολοι γυρω μου εχουν κανει... επισης δε τη ξερω καθολου γενικα και σκεφτομαι πως αν τη γνωρισω καλυτερα ισως μου αρεσει και σα χαρακτηρας και δε βλεπω απλα μια ομορφη κοπελα.. η αλλη μου επιλογη ειναι να ακολουθησω πιο πολυ τα αισθηματα μου και να τα πω στη φιλη μου... δε ξερω καν αν τη γουσταρω ή αν νιωθω κατι.. ωρες ωρες τη βλεπω ερωτικα κ αλλες σαν αδερφη μου...αλλα αν δε γινει κατι θα μεινω μονος μου και παλι θα καταριεμαι τη στιγμη που δεν προχωρησα με την αλλη κοπελα... τι να κανω?? τη μια τη βλεπω απλα σαν μια ομορφη κοπελα που μπορω να κανω σεξ μαζι της και μακροπροθεσμα να εχω και μια σοβαρη σχεση που εγω αυτο θελω... δεν μου βγαινει ομως αν δε νιωθω τιποτα,οκ ομορφη αλλα με αυτο μονο δεν μπορω ... καλως ή κακως ειμαι συναισθηματικος και δε το χω καθολου με το "ας κανουμε τη δουλεια μας και ας φυγουμε"! απ το λιγο που την ξερω μου φαινεται αρκετα ξεπεταγμενη και εγω προτιμω πιο γλυκες κοπελες,δε ξερω καν αν ειναι του στυλ μου... αυτα! δεν ειναι λιγα αλλα οποιαδηποτε συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη,ευχαριστω!