Originally Posted by
Ιωαννα!
Γεια σας! Γραφω πανελλήνιες σε 3 μερες!!!! , και θελω να αναφερω τις ανησυχιες μου γυρω από αυτό για να καταλαβω
και εγω τι μπορω να κανω ...! Το αγχος και ο πανικος μου είναι πολύ εντονα για διαφορους λογους ! Ο ενας είναι επειδή δεν είμαι προετοιμασμενη
καταλληλα λογω του ότι δεν διαβαζα πολύ ολη την χρονια οποτε υπολογιζω στο να γραψω κατι μετριο.. και με αγχωνει το γεγονος ότι είναι πανελλήνιεςκαι εγω παω για να γραψω ετσι όπως θα γραψω..! Δευτερον, με ενοχλεί ιδιατερα η κοινωνικη φοβια μου διοτι μονο που σκέφτομαι ότι θα είμαι εγω
με ποσα αλλα παιδια σε μια αιθουσα, με απολυτη ησυχια για 3 ωρες.. δεν μπορω να το αντεξω, αγχωνομαι! Και τελεταιο, ότι λογω της μοναξιας που νιωθω
εκεινη τη μερα πιστευω ότι θα νιωθω ότι θα είμαι ολομοναχη να οριζω την τυχη μου χωρις να εχω κανεναν να με υποστηριξει και φοβάμαι ότι θα με παρατησει μεχρι και ο
ιδιος μου εαυτος..! Είναι αρκετα για πανελλήνιες ε;! Δεν ξερω τι να κανω.. Οποιος εχει παρομοιες ανησυχιες γυρω από τις εξετασεις του ή γενικα ας πει κατι,
οτιδήποτε!