Originally Posted by
katerina18
Γεια σας. Ειμαι πρωτοετης φοιτητρια και σπουδαζω στην επαρχεια ,με αποτελεσμα να ειμαι μακρια απο την οικογενεια μου.
Ειμαι 45 κιλα με υψος 1.65 (πολυ αδυνατη) .Δεν ειχα ποτε προβλημα με το φαγητο ,αντιθετως ετρωγα του σκασμου χωρις να παχαινω.
Πριν 2 μηνες αποφασισα να ακολουθησω μια διατροφη ωστε να παρω 2-3 κιλα .Η αληθεια ειναι οτι καταφερα να φτασω 47 κιλα αλλα εξαιτιας μιας δυσκολης καταστασης που περνουσα(οχι θεμα υγειας) αρχισα να στενοχωριεμαι ,να μην εχω ορεξη να φαω και επομενο ηταν να χασω τα κιλα που πηρα..Απο τοτε,με την παραμικρη συγχιση η στενοχωρια με πιανει ενας κομπος στο στομαχι,δεν εχω ορεξη να φαω και αν και κανω προσπαθειες οι ποσοτητες που καταναλωνω ειναι μικρες.. Την τελευταια εβδομαδα απο την στιγμη που θα ξυπνησω μεχρι το βραδυ που θα κοιμηθω ,εχω στομαχοπονο και ενω ξερω οτι πρεπει να φαω ,δεν μπορω..Ξεκινησα απο σουπες και ελαφρα γευματα για να μου ανοιξει η ορεξη..Θα ηθελα μερικες συμβουλες για να το αντιμετωπισω ,γιατι βλεπω οτι η κατασταση δεν υποχωρει και πριν παω σε γιατρο θελω να προσπαθησω να θεσω ενα προγραμμα στην διατροφη μου.