Καλησπέρα σας είμαι 16 χρονών, θα προτιμούσα να μπω κατευθείαν στο θέμα! Λοιπόν. τον Νοέμβριο του 2013 γνώρισα μια κοπέλα μέσω του FACEBOOK. αρχίσαμε να βγαίνουμε και να φιλιόμαστε. Αυτή δεν ήθελε να έχουμε σχέση διότι είχε περάσει πολλά στην ζωή τις. Αυτό όμως εμένα με έκανε να στεναχωριέμαι πάρα πολύ, αλλά τελικά μείναμε έτσι. εκείνον τον καιρό έκανα διάφορες @@@@@ όπως να κανονίζουμε ένα ραντεβού και εγώ να το ακυρώνω. Τότε νιώθω ότι δεν ήμουν αρκετά ώριμος. δεν ήξερα τι θέλω.αλλά με τον καιρό αρχίσαμε να δενόμαστε και περισσότερο, πράγμα που κανένας από τους 2 δεν το περίμενε. διότι αυτή απλώς ήθελε να κάνουμε 'φάσεις', τώρα όμως μου έδωσε να καταλάβω τα λάθη που έκανα τότε αλλά δυστυχώς είναι αργά για να τα διορθώσω. διότι θέλει να είναι μόνη τις. πραγματικά για εμένα είναι η ποιο σοβαρή κοπέλα και ώριμη που έχω γνωρίσει και έχω κάνει κάτι. ένιωθα πολλά για αυτήν. όπως ότι ήταν διαφορετική από τις άλλες. προς το καλό εννοείται. τώρα θέλει να μείνει μόνη τις.μέσα από αυτή την σχέση έμαθα πολλά και ωρίμασα πολύ. άρχισα όμως να ζηλεύω πάρα πολύ. που μιλούσε με αγόρια ή που είχε αγόρια στην παρέα. παλιά δεν το είχα αυτό. και έχω την εντύπωση πως οφείλεται στο ότι νιώθω πολλά για αυτή. τώρα βέβαια μου λέει να μην μιλάμε γιατί νιώθουμε πολλά και οι 2. εγώ όμως δεν μπορώ να προχωρήσω παρακάτω γιατί έχω κολλήσει με αυτήν. τι προτείνεται να κάνω; με έχει ρίξει πάρα πολύ ψυχολογικά, ούτε βόλτες βγαίνω, ούτε διαβάζω ούτε τίποτα....:(
Συγγνώμη εάν έγραψα σε λάθος topic.