Σωματικα συμπτωματα. Καταθλιψη όντως?
Καλησπερα και παλι! Ειναι το δευτερο θεμα που ανοιγω. Εχω παρα πολλα σωματικα συμπτωματα και διαγνωση αντιδραστικης καταθλιψης.
Το θεμα μου ειναι το εξης:
Πριν 4 χρονια, ταλαιπωρουμουν απο πολλους πονους - παντου. Ειχα παει σε ολους τους γιατρους και αφου μου εδωσαν μια λιστα αιματολογικων εξετασεων ( που διερευνουςαν ολες τις πιθανες ασθενειες) και βγηκαν καθαρες, μου διαγνωστηκε καταθλιψη και πηρα αγωγη για 4 μηνες. Οι πονοι μου εξαφανιστηκαν 2 μηνες μετα απο την αρχη της αγωγης!
Πριν απο εναν χρονο λοιπον μετα απο μια αμυγδαλυτιδα, αρχισαν φρικτοι πονοι στα γονατα. Εκανα αιματολογικες για θυρεοειδη κλπ και παλι τιποτα.Πηγα στο νευρολογο-ψυχιατρο μου και μου εκανε μια κλινικη εξεταση, λεγοντας μου πως ειναι ψυχολογικο. Ο συγκεκριμενος δεν πιστευε στην ψυχοθεραπεια και ετσι πηγα σε αλλον ψυχιατρο, ο οποιος με παρακολουθει εντατικα απο τον Σεπτεμβριο.(ψυχοθεραπεια και που κ που κανα λεξοτανιλ)
Απο περυσι λοιπον τά συμπτωματά μου κανουν βολτες. Κριςεις πανικου, Αρρυθμιες- περνανε, στομαχι- περναει, ιλλιγγος και ζαλαδα- περναει ( διαγνωςη απο κλινικη εξεταςη- αυχενικου), εμβοες- αυτο δεν εχει περασει, τωρα εχω διαφορα παλι: τσιμπηματα στις μασχαλες, πονοι στα χερια και στα ποδια ( στους τενοντες νοιμιζω), μουδιασμα και φαγουρα στο ενα ποδι.
Οπως καταλαβαινετε δεν την παλευω!
Νομιζω πως εχω κατι σοβαρο κ φοβαμαι να κανω εξετασεις.
Σας εχουν ταλαιπωρησει τετοιου ειδους συμπτωματα, οπως τα τελευταια??
Βοήθεια!