ΨΑΧΝΩ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ
...τη μητέρα μου!!!
Καλησπέρα σε όλους.Όπως λέει και ο τίτλος,ψάχνω ένα τρόπο να βοηθήσω τη μητέρα μου!Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς η χρονιά που πέρασε και συνεχίζεται
Πριν από μερικούς μήνες ''έφυγε'' ο πατέρας μου,μετά από 2 μήνες ''έφυγε '' η γιαγιά και πριν ένα μήνα χώρισε η αδερφή μου μετά από 10 χρόνιας σχέσης (λίγο πριν το γάμο)
Μιλάω με τη μητέρα μου στο τηλέφωνο και την καταλαβαίνω ότι πονάει πολύ.Αν βάλουμε και το δικό μου πρόβλημα,πριν 1 χρόνο,που την στεναχωρησε κι αυτό τότε καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για δύσκολες καταστάσεις!Η μητέρα μου είναι από τους λίγους ανθρωπους που θαυμάζω.Δεν είμαι μαμάκιας.Απλά πραγματικά τη θαυμάζω!
Καταλαβαίνω ότι πονάει πολύ αλλά δε το δείχνει γιατί πάντα ήταν δύναμη και προσπαθεί να στηρίξει εμάς!
Δεν ξέρω με πιο τρόπο μπορώ να την βοηθήσω.Να πάρω έστω λίγη απο τη στεναχώρια της!Σκέφτομαι,ξανασκέφτομα ι και δεν καταλήγω κάπου.Οι πληγές είναι πολλές ....
Δε ξέρω τι να κάνω.Κι εγώ πονάω αλλά εφόσον έγιναν όλα αυτά,αυτή τη στιγμή το μόνο που με νοιάζει είναι η μητέρα μου κι όσο την ακούω στεναχωρημένη τόσο περισσότερο στεναχωριέμαι και νιώθω άσχημα.
Έχετε καμιά ιδέα στο τι θα μπορούσα να κάνω?
Σας ευχαριστώ!!!
Στην άλλη γιαγιά πως το λέμε για τον χωρισμό?Ποιος πρέπει να το πει?