Originally Posted by
xara86
ένα ακόμα βράδυ έφτασε, βράδυ μοναξιάς...όλη την μέρα γυρίζω χαρούμενη σαν να μην συμβαίνει τίποτα, η μάνα μου χαίρεται ότι το παιδί μου ξεπέρασε την κατάθλιψη και έχει αυτό το υπέροχο χαμόγελο και δεν μπορώ να της το χαλάσω. Της λέω ότι είμαι καλά και ότι σε λίγο καιρό θα έχω ξεπεράσει τους πόνους της ινομυαλγίας και όλα θα πάνε καλά, σε όλους λέω ότι θα πάνε όλα καλά και οτι είμαι μια χαρά...όταν όμως έρχεται το βράδυ και η πόρτα του δωματίου μου κλείνει, τότε αρχίζει η πραγματική μάχη, από όλους μπορείς να κρυφτείς, όχι όμως από τον εαυτό σου. δεν ξέρω όμως πόσο ακόμα θα μπορώ να κρύβομαι, οι γιατροί λένε ότι θα πρέπει να πέρνω για τουλάχιστον άλλον ένα χρόνο τα φάρμακα για να υποχωρήσουν οι πόνοι...όμως δεν έχω χρόνο, νιώθω οτι το τέλος πλησιάζει...οι πόνοι είναι άβασταχτοι με πολύ δυσκολία πλέον σηκώνομαι το πρωι να πάω για δουλειά, αλλά δεν ξέρω πόσο ακόμα...δεν έχω άλλη υπομονή...στέκομαι στον βράχο και βλέπω την θάλασσα από ψηλά...το μόνο που σκέφτομαι είναι να παίσω στην αγκαλιά της και να μείνω για πάντα εκεί...είμαι σίγουρη οτι εκεί θα είναι και ο πατέρας μου, αν ήταν εδώ όλα θα ήταν αλλιώς...μάλλον θα ήταν πιο εύκολο να δώσω ένα τέλος...δεν γίνεται όμως, μου ζήτησε αν και μικρότερη της οικογένειας να τους προσέχω την μάνα μου και τον αδελφό μου...δεν αντέχω άλλο όμως, παίζω την δυνατή, όμως είμαι πιο αδύναμη και από χτυπημένο σπουργήτι...η μάσκα παίφτει σιγά σιγά και είναι θέμα χρόνου να δουν και οι άλλοι αυτά που βλέπω κοιτώντας την ψυχή μου και να τρομάξουν και εκείνοι όπως και εγώ, για αυτό πρέπει να τελειώνω, δεν έχω ένα χρόνο ακόμα να δώσω...έδωσα τόσα χρόνια από την ζωή μου ήδη...την ζωή που δεν είχα ποτέ. νιώθω οτι ζω με δανεικό χρόνο και θα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχω δώσει ένα τέλος, πως αλλιώς να δικαιολογήσω ότι εδώ και 8 χρόνια το σώμα μου διαλύεται σιγά σιγά...?πρέπει να δώσω ένα τέλος και πρέπει να το κάνω άμεσα, όλοι θα είναι καλύτερα χωρίς εμένα, δεν το πιστεύουν αλλά είμαι σίγουρη ότι μετά το πρώτο σοκ θα καταλάβουν, θα είναι καλύτερα, όπως και εγώ ελπίζω ότι θα είμαι καλύτερα.συγνώμη μαμά και αδελφέ μου αλλά το τέλος πλησιάζει και είτε θα το δώσει η ζωή είτε εγώ η ίδια...μαζεύω τις δυνάμεις μου για τον τελευταίο χορό...