Παιδια καλησπέρα.Είμαι 15 ετων και τους τελευταιους μηνες αντιμετωπιζω θεματα με το αγχος.Ολα ξεκινησαν πριν απο 2-3 μηνες οταν περασα μια γριπη.Απο τότε με επιασε ενα αγχος.Επισκεφθηκα εναν ψυχιατρο-παιδοψυχολογο και μου εδωσε Bespar το οποιο επαιρνα για 1 με 1,5 μηνα.Βεβαια γυρισα ολους τους ιατρους(2φορες σε καρδιολογο-1 σε παθολογο και ενδοκρινολογο+εκανα και αιματολογικο ελεγχο θυροειδους).Τα αποτελεσματα φυσιολογικα εκτος του οτι εχω μια προπτωση μιτρεοειδους και εναν μικρο οζο στον θυροειδη.Το αγχος συνεχισε σε μικροτερο βαθμο ομως καποια στιγμη σωματοποιηθηκε και αρχισαν εμβοες-τις οποιες εχω ακομα-μουδιασματα που εχω ακομα και τσιμπηματα κυριως στο στηθος και την πλατη-τα οποια εχω ακομη-και χαλασμενη διαθεση.Επισης εχω αλλαξει συμπεριφορα,εχω κλειστει περισσοτερο στον εαυτο μου και εχω ξεκοψει απο τις φιλιες.Προσφατα τις τελευταιες μερες ομως εχω πονους στα γονατα και τις αρθρωσεις και μερικες φορες με πιανει μια συγχηση και θολουρα στο κεφαλι.To θέμα μ ειναι τρ αν αυτό ειναι ψυχολογικο-ορμονικο και τερτιπια της εφηβειας η κατι αλλο.