Απατεωνες -Χαραμοφαηδες??
Καλησπερα σας παιδια. Μου ετυχε κατι αυτες τις μερες και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας αν αυτο που κανου στα σεμηναρια ΚΕΚ της πολης μου κατα ποσο ειναι νομιμο και αν μπορω να το καταγγειλω..Με πηραν ενα πρωι τηλεφωνο απο καποια κεκ και μου λενε γεια σας θα πρεπει να ερθετε απο τα κεκ για να βαλετε υπογραφες σε κατι σεμιναρια. Μενω αγαλμα εγω για λιγο τους λεω ποια σεμηναρια για θυμηστε μου γιατι δεν θυμαμαι να παρακολουθησα καποια τελευταια.. Και μου λεει ε κοιταξτε ηταν να γινουν κατι σεμηναρια αλλα λογο χαμηλης προελευσης ατομων δεν εγιναν ποτε αλλα αν δεν ερθετε να βαλετε υπογραφη δεν θα παρετε την βεβαιωση παρακολουθησης...(πουλαει και τρελα λεω απο μεσα μου) Στην συναιχεια ρωταω εγω τη σεμηναρια ηταν αυτα εποδοτουμενα? μου λεει ναι,αλλα δεν μου ειπε ποτε οτι θα παρω και λεφτα εφοσον ειναι επιδοτουμενα απλα μου ειχε πει οτι θα παρω βεβαιωση παρακολουθησης (σπουδαιο πραγμα...) τελως παντων μου ηρθαν πολλες ιδεεσ στο μυαλο διοτι ξερω οτι οταν καποιο ΚΕΚ κανει καποιο προγραμα με σεμηναρια περνει χορηγηση απο το ΕΣΠΑ και για τους ιδιους και για αυτους που το παρακολουθουν... και πιστευω οτι με ενα εικονικο προγραμα θελουν να κανουν μια αρπαχτη και να τσεποσουν 5-10 φραγγα... Φυσικα δεν πηγα να βαλω καμια υπογραφη για κατι που δν εκανα ποτε. Εσεις τι προτεινετε τι πιστευετε τι συμβουλευετε?