Θρυσκευτικοί και όχι μόνο ψυχαναγασμοί 15 χρόνων+
Καλησπέρα παιδιά.
Έχω διαγνωστεί με μείζον καταθλίψη και ΙΔΨ σε σημείο ψύχωσης πριν 10 μήνες,
Περισσότερο έχω θρυσκευτικούς ψυχαναγκασμούς (Και αυτό μου δημιούργησε και την κατάθλιψη μέσα στα χρόνια).
Αυτο με τους ψυχαναγκασμούς το κουβαλάω απο τα 15 μου μέχρι σήμερα (31).
Εφτασα σε σημείο να περνάω απο κάθε εκκλησία και να κάνω τον σταυρο μου γιατι ετσι και δεν το κάνω κάτι κακό θα πάθω σκέφτομαι και το πιστεύω.
Εν καιρώ αυτο το έκοψα αλλα έχω φτάσει εδω και χρόνια να πρέπει κάθε βραδυ πριν κοιμηθώ να περιμένω με τις ώρες να εμφανιστεί ένας σταύρος απέναντι στον τοίχο απο όπου κοιμάμαι.Όπου κι αν κοιμάμαι η σπίτι η σε σπίτι φίλου κτλ.
Και έτσι κάθε βράδυ χρόνια τώτα τυρρανάω την ψυχή μου σε αυτό.Έχω κάνει και ψυχοθεραπέια μου έχουν εξηγήσει την κατάσταση αλλα δεν μπορώ να το κόψω.Μου έχει καταστρέψει κυριολεκτικα την ζωή.Έχω φτάσει πια να φοβάμαι όλο αυτο που κάποτε πίστευα (χριστιανισμός).Με έβαλαν νωρίς στο θέμα και αυτοί οι παπάδες με τις χίλιες δυο χαζομάρες με φόβισαν απο παιδί.Δεν θέλω να το ανοίξω το θέμα γιατι θα βγω εκτός ορίων.
Έφτασα σε σημείο για κάθε καλό που μπορεί να κάνω μέσα στην μέρα και να μου αρέσει πρώτα να πρέπει να πάιρνω κάποιες βαθυές ανάσες (εως σημειο ζαλάδας)και μετά να πηγαίνω μπροστά στον σταυρο και να λέω απο μέσα μου χίλια ευχαριστώ..Ένοιωθα οτι και που ζώ του το χρωστάω και πέθαινα + παιθένω στους ψυχαναγκασμούς.
Μου έχει καταστρέψει την ζωή κυριολεκτικά.Με έφτασε σε σημείο άσχημης κατάθλιψης και αυτοκτονικών ιδεασμών ( μαζί με άλλα 1-2 θεματάκια μαζί που φταίνε για τη κατάθλιψη)
Αν δεν δώ να σχηματίζεται σταυρος στον τοίχο δεν μπορώ να κοιμηθώ.Σκέφτομαι οτι θα πεθάνω.
Και το θέμα έιναι πως ξέρω πως αυτο που κάνω απλα με κάνει να μην ζώ την ζωή που μου δόθηκε αλλα απο την άλλη δεν μπορω να το αποφύγω εύκολα.Παρ'ολα τα αντιψυχωσικά που παίρνω καιρό (και με άλλαγη σε περισσότερα μέσα στον καιρό)δεν λέει να σταματήσει.Ελλατώνεται για λίγο και πάλι εμφανίζεται.Αλήθεια σας λέω νομίζω πως δεν ζώ εγώ άλλα κάποιος άλλος μέσα μου.
Επίσης είχα θέματα ψυχαναγκασμού με την αναπνοή.Γεννήθηκα με βρογχικό άσθμα και κάθε φορα που θα ανοίξω ένα μπουκάλι η οτιδήποτε με καπάκι θα πάρω πόσες ανάσες πρίν το κλείσω γιατι νομίζω πως πρέπει το μπουκάλι να πάρει οξυγόνο μέσα του.
Οι ψυχίατροι εκεί στο κεντρο υγείας που πηγαίνω επειδη είναι και δωρεάν δεν μου δίνουν την κάταλληλη φαρμακολογία πιστεύω.ότι κι αν τους πω με αφήνουν στο seroquel x300.Ασε που σου κλείνουν ραντεβού όποτε τους καπνίσει.
Πριν μια εβδομάδα στο τσάκ να κάνω απόπειρα.Έχω γεμίσει αυτοκτονικούς ιδεασμούς.Αυτο με τον θρυσκευτικό ψυχαναγκασμό που κατέστρεψε τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου.Έχω εκνευριστεί με το όλο θέμα και πια ότι σταυρους κι αν είχα στο δωμάτιο τους πέταξα και δεν λυπήθηκα και καθόλου.Αν και που το έκανα πάλι βάρος το έχω αλλα δεν αντέχω άλλο βάρος απο τον χριστιανισμό.Προσωπικά με κατέστρεψε.
Μου ειπαν για νοσηλεία όταν πήγα εκτάκτως πρίν λίγες μέρες στο αιγηνιτειο με αυτοκτονικούς ιδεασμούς αλλα δεν έχω βιβλιάριο.Απο την μία δεν ξέρω αν θα άντεχα σε νοσηλεία γιατι ξέρω πως είναι απο μια φίλη μου που είχε τα θεματά της και νοσηλεύτηκε.Αλλα τουλάχιστον εκεί θα με αναλάβει και κάποιος γιατρός μπάς και ασχοληθεί να μου δώσει μια πιο δυνατή αγωγή.
Ξέρω δεν έχουν πολλοί θρυσκευτικούς ψυχαναγκασμούς αλλα υπάχρει στην λίστα των ψυχαναγκασμών.
btw Καλως σας βρήκα συμφορουμίτες.
Γιάννης.