Πολλοι αστερες του κινηματογραφου,επιστημονε� � και πολιτικοι οπως ο Τσορτσιλ και ο Α Παπανδρεου εχουν διπολικοι διαταραχη....
Θελω να διαπιστωσω αν αυτη η κατασταση (δεν τη θεωρω ασθενεια) συνδεεται με μεγαλη ευφυια
ολες οι γνωμες δεκτες;)
Printable View
Πολλοι αστερες του κινηματογραφου,επιστημονε� � και πολιτικοι οπως ο Τσορτσιλ και ο Α Παπανδρεου εχουν διπολικοι διαταραχη....
Θελω να διαπιστωσω αν αυτη η κατασταση (δεν τη θεωρω ασθενεια) συνδεεται με μεγαλη ευφυια
ολες οι γνωμες δεκτες;)
Δεν έχω ούτε ξέρω πως είναι η μανιοκατάθλιψη ούτε αν έχει σχέση με τίποτε άλλο, καλό ή κακό. Εσύ που έχεις ήδη μιαν εμπειρία, πως σου φάνηκε;
Πριν το σταδιο της Μανιας (που ειναι κατι αρρωστο) στο λεγομενο υπομανιακο σταδιο νιωθεις παντοδυναμος αντικειμενικα απο πολλες αποψεις και αναρωτιομουν αφου πολλοι διασημοι πασχουν απ αυτο αν συνδεεται με την καλλιτεχνικη δημιουργια η εστω την νοημοσυνη
:) Η καλλιτεχνική δημιουργία δεν είναι κάτι καλό και ωραίο; Εμένα έτσι μου φαίνεται. Ακόμα κι αν δε μου πολυαρέσουν κάποια συγκεκριμένα έργα.
Ο βαν Γκονγκ ο Α. Χοπκινς ο Σουμαν ο Μπετοβεν και αλλοι ηταν διπολικοι
so what?!
και εγω ειμαι αριστεροχειρας! χεχε! εισαι αυτος που εισαι! δεν εισαι μονο διπολικος!
εισαι εκατομμυρια πραγματα που δεν περιοριζονται και δεν εχουν ολα αφετηρια ή κατάληξη στην διπολικότητα:)
Ναι,αλήθεια,τι το ψάχνεις? Όλοι διαφέρουμε μεταξύ μας, αυτό είναι το θαύμα της ανθρώπινης φύσης. Τώρα αν μερικοί καλλιτέχνες ή πολιτικοί ήταν διπολικοί ή είχαν τελοσπάντων μια ψυχική ιδιαιτερότητα ίσως να έχει κάποια σχέση.
Σημασία έχει,όπως είπε και η Σοφία, ότι είσαι ένα εκατομμύρια πράγματα τα οποία συνθέτουν τον bilk και τον κάνουν να ξεχωρίζει από τους άλλους ;)
Δεν διαφωνω με τους προλαλησαντες πιστευω ομως οτι ο ελεγχομενος Μανιακος ειναι ετοιμολογος ετοιμογραφος αφοβος τολμηρος καλοσυνατος ευστροφος και Δυνατος
ολοι:)?????????
ετσι εχω διαβασει καπου στο web
ok!!!!:)
sofia εισαι και συ διπολικη?
οχι.πειράζει?:)
Αν μιλας για IQ τοτε υψηλο Iq βοηθαει να καταπολεμηθουν οι ψυχικες παθησεις καλυτερα (οπως βοηθαει και στη ζωη γενικοτερα)
http://www.schizophrenia.com/sznews/archives/003304.html
Επισης το ρισκο να αποκτησεις ψυχωτικα συμπτωματα μειωνεται σε ανθρωπους με υψηλο iq.
http://www.schizophrenia.com/sznews/archives/000607.html
Επειδη ολα αυτα ειναι στατιστικα μαλλον ισχυουν...αλλα ειναι και απλως στατιστικα.
Επισης το ρισκο να αποκτησεις ψυχωτικα συμπτωματα μειωνεται σε ανθρωπους με υψηλο iq.
Σ αυτο διαφωνω ;)