Καλησπέρα,
Το πρόβλημα μου έχει ως εξής: Τους τελευταίους 3 μήνες περνάω μια εξαιρετικά δραστήρια περίοδο της ζωής μου, μετά από κατάθλιψη 2 ετών.Ο τελευταίος μήνας ήταν πολύ αγχωτικός με συνεχείς σκέψεις για το πώς θα ξεπεράσω διάφορα "εμπόδια" που προέκυπταν, αλλά και άγχος για να επιτύχω κάποιους άμεσους στόχους που έχω θέσει.Το πρόβλημα μου ξεκίνησε από χτές όταν και μίλησα στο τηλ με μια φίλη μου, η οποία με άγχωσε αρκετά με κάποια πράγματα που είπε.Έτσι όλο το βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ και όταν βγήκα έξω να πάω να πάρω κάτι στο περίπτερο, ένιωθα σαν κάτι να με κοιτάει έντονα απ' το γύρω περιβάλλον.Τελικά κοιμήθηκα 4 ώρες και όταν σηκώθηκα πάλι ένιωθα σαν κάτι να μην πήγαινε καλά μέσα μου.Έτσι αποφάσισα να περάσω την υπόλοιπη μέρα στο σπίτι χωρίς να σκέφτομαι πολλά πράγματα και να καταφέρω να έρθω πάλι "στα ίσια μου".Πρίν 1-2 ώρες αποφάσισα να βγώ μια βόλτα, αλλά πάλι ένιωθα ότι κάτι με κοιτάει τριγύρω μου. Αύριο θα πάρω τον γιατρό μου να του το πώ βέβαια, αλλά το αναφέρω και εδώ μήπως έχει πάθει κάποιος το ίδιο.