Καλησπερα σε ολους.
Δεν αντεχα αλλο και αποφασισα να γραψω εδω καποιες σκεψεις που με βασανιζουν εδω κ καιρο και θα ηθελα να ακουσω αν εχετε ζησει παρομοιες καταστασεις με τις δικες μου.
Το προβλημα μου αφορα τις σχεσεις μου με το αντιθετο φυλλο, δηλ τις γυναικες. (Ειμαι 18 χρονων και φετος περασα στο πανεπιστημιο.) Τις τελευταιες μερες η ολη κατασταση μου την εχει βαρεσει πολυ και ειμαι ωρες ωρες σχεδον σε καταθλιψη.
Υπαρχει μια κοπελα στη ζωη μου με την οποια ειμαι καλοι φιλοι τα τελευταια 4-5 χρονια. Ετυχε κ περασαμε μαζι στην ιδια πολη στο πανεπιστημιο. Γιαυτο το λογο αρχισαμε να κανουμε πολυ περισσοτερο παρεα απο οτι καναμε παλαιοτερα και ηρθαμε αρκετα κοντα. Ειλικρινα νομιζα οτι ηταν πραγματικη μου φιλη, της ανοιξα την καρδια μου της ειπα ολα τα μυστικα και τις σκεψεις μου(απο αισθηματικα μεχρι τα παντα) και αθελα μου αρχισα να την ερωτευομαι...Ολα καλα μεχρι εδω σωστα? Το "αστειο" της υποθεσης ειναι οτι εδω κ ενα μηνα περιπου που τα αισθηματα μου γιαυτην εχουν μεταμορφωθει απο φιλικα σε ερωτικα, αυτη τα εχει με τον καλυτερο μου φιλο(ο οποιος ηρ8ε χ8ες στην πολη που ειμαι τωρα και σπουδαζω για να σπουδασει κ αυτος κ ο οποιος οπως μου εκμηστηρευθηκε την θελει μονο για να περασει τον καιρο του). Πως το εμαθα? Μου το ειπε μολις χθες ο φιλος μου, γιατι εκεινη δεν "ηξερε πως θα αντιδρουσα" αν μου το ελεγε. Κ τωρα ειμαι υποχρεωμενος ενω τους βλεπω να ειναι μαζι, να αγκαλιαζονται και να φιλιουνται, να "φοραω" το χαρουμενο προσωπο μου και να κανω τον εντελως αδιαφορο, ενω απο μεσα μου σπαραζω...
Πλεον ποναω μονο και που κοιταω τη φιλη μου στα ματια και αισθανομαι οτι τη μισω και θελω να την εκδικηθω,ο ταν ομως την κοιταζω ολα αυτα τα συναισθηματα αντικα8ιστονται απο αγαπη, μεχρι να ξαναεπαναφερω τον εαυτο μου στην σκληρη πραγματικοτητα...οτι αυτη δηλ ειναι με τον φιλο μου και οτι με προδωσε οχι γιατι δεν τα εφτιαξε μαζι μου και τα εφτιαξε με τον φιλο μου, αλλα επειδη δεν μπηκε καν στον κοπο να μου το πει...Μαλλον τελικα δεν ηταν τοσο φιλη μου οσο νομιζα σωστα?
Συγγνωμη αν σας ζαλισα αλλα ειναι τοσα πολλα αυτα που μιωθω που δυσκολα εκφραζονται με μερικες προτασεις...
Σας ευχαριστω ολους που με ακουσατε