Originally Posted by
favvel
ναι μια απ'τα ίδια είμαι και γω..σώμα και διάβασμα(σχολή)..έχω ξαναγράψει για αυτά τα δύο θέματα σε παλιότερο θέμα μόνο που το θέμα της σχολής τη μία φεύγει απ'το μυαλό μου και αποφασίζω να την παρατήσω και την άλλη επανέρχεται..κι αυτό γίνεται 8 χρόνια τώρα να φανταστείς..αλλά τώρα νομίζω ότι έχει καταντήσει αστείο και κουραστικό μαζί να ασχολούμαι ακόμα με τη σχολή με αυτόν τον τρόπο και αφού δεν τα κατάφερα τόσα χρόνια δε θα αλλάξει κάτι ξαφνικά για να τα καταφέρω τώρα οπότε την έχω βγάλει απ'το μυαλό μου(για αυτό το διάστημα δλδ την έχω παρατήσει,έτσι δηλώνω)..
Και όσο για το σώμα μου δεν ξέρω την κατάστασή του δικού σου αλλά το δικό μου είναι παρατημένο..αφού αν δε φάω θα σκέφτομαι όλη μέρα το φαί και δε θα μπορώ να ησυχάσω,θα έχω νεύρα..είναι το καταπραυντικό μου το φαγητό..με ναρκώνει,έπειτα μου φέρνει νύστα,κοιμάμαι και έτσι κάπως ξεχνάω τα προβλήματά μου..μου περνάει και η ώρα..
Όσο για το πρόβλημά σου,αφού λες ότι αν πετύχαινες κάτι ότι θα ένιωθες καλά με εσένα,αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μέσα σου η αίσθηση της διαφοράς ανάμεσα σε αυτό που ζεις τώρα και σε αυτό που μπορεί να ζούσες αν είχες πετύχει αυτά που ήθελες..
Εγώ όμως παρ'όλ'αυτά νομίζω ότι δεν έχουν τόση αξία για σένα..μήπως αυτό συμβαίνει?μήπως έχεις απομυθοποιήσει μέσα σου την αξία του αν έχει κανείς ωραίο σώμα ή να έχει σπουδάσει κάτι?
Γιατί μ'εμένα αυτό συμβαίνει νομίζω..γι'αυτό μάλλον δεν προσπαθείς να κάνεις και τπτ..
Μπορεί αυτό να σου λέει η κοινωνία ότι πρέπει να κάνεις για αν είσαι περισσότερο αποδεκτός/ή αλλά μήπως δε σε νοιάζουν τελικά τόσο πολύ οι επιταγές της κοινωνίας?