γεια παιδια...τον τελευταιο καιρο ειμαι βουτηγμενος στην καταθλιψη και δεν μοιαζει τιποτα ικανο να με αγγιξει-αν και εχω παρατηρησει μια μικρη βελτιωση τις τελευταιες μερες-εχω εντονο προβληματισμο για το τι θα κανω στην ζωη μου,τι θα απογινω αραγε...πανε περιπου 3μισι μηνες που εχω σταματησει την χρηση ουσιων κι ενας κοσμος που ειχα φτιαξει και ζουσα μεσα σ'αυτον γκρεμιστηκε και στην επιφανεια μαζι με την καταθλιψη βγηκαν προβληματα...πως να αλλαξω συνηθειες;παραιες;πως να γεμιζω ποια την καθημερινοτητα μου;ειναι σκεψεις που μου ταλαιπωρουν το μυαλο...κι ενω παραλληλα σπουδαζω σε ιδιωτικο ιεκ,τωρα που ειπα να στροθω το μυαλο μου ποια δεν στροφαρει οπως πριν λιγο καιρο(μαλλον απο την καταθλιψη)με αποτελεσμα να μενω πισω κι ενω τελειωνει το 1ο απο τα 2 χρονια της σχολης,εχω μαθει ελαχιστα πραγματα και εχω μεγαλο ανχος-φοβο οτι δεν θα τα καταφερω και θα πανε τα λευτα της μητερας μου ετσι στραφει(και δεν της περισσευουν κιολας),ειμαι αναξιος οσων μου προσφαιρει και διστυχως αργησα να το καταλαβω...τωρα μολις κλεισει η σχολη για καλοκαιρι,θα ψαχτω για καμια δουλεια,μπας και νιωσω λιγη ιθηκη ικανονοποιηση...αλλα δεν βλεπω τροπο να αλλαζει η ζωη μου...νιωθω ανικανος και αχρηστος ωστε να κανω κατι σωστο...φοβαμαι οτι τα χρονια θα περνανε κι εγω θα μενω στασιμος,κολλημενος στο ιδιο σημειο,μιζεριαζοντας και κλαιγοντας την ζωη μου...
αυτα ηθελα να μοιραστω μαζι σας