Eντονη υπνηλια και αισθημα κοπωσης...!!!
Καλησπερα σε ολα τα μελη. Το προβλημα μου εχει ξεκινησει εδω και 15 μερες, εχω παρατηρησει αλλαγες στον υπνο καθως και στη διαρκεια του. Μεσα στη μερα νιωθω εντονη υπνηλια και σχεδον ολες τις φορες πεφτω και κοιμαμαι, ενω πχ. εχω ξυπνησει 2 ωρες πριν. Τα βραδια δεν μπορω να κοιμηθω αν δεν παει η ωρα 4-5 το πρωι...και το περιεργο ειναι οτι το βραδυ νιωθω πιο ζωντανος και με περισσοτερη ενεργεια ενω απο το πρωι που θα ξυπνησω νιωθω κουρασμενος,χασμουριεμαι συνεχεια και ειμαι χωρις ενεργεια. Εδω και καιρο παιρνω αγωγη για την διαταραχη πανικου και το αγχος (αναφρανιλ, σεροξατ και ζαναξ)...δεν ξερω αν μπορει να ειναι απο τα φαρμακα (διοτι πριν λιγες μερες μου αλλαξε τις ποσοτητες). Εκανα εξετασεις αιματος πριν μου παρουσιαστει αυτο το προβλημα και ηταν ολες φυσιολογικες...δεν εχω προβλημα ουτε με σιδηρο η φεριτινη ουτε με ζαχαρο και θυροειδη! Απλα ως νοσοφοβικος το μυαλο μου πηγαινει στο χειροτερο...εψαχνα για αυτα τα συμπτωματα στο ιντερνετ και μου εβγαζε για ογκο εγκεφαλου και υποφυσης(οτι προκαλουν εντονη υπνηλια) και εχω πανικοβληθει! Νομιζω οτι κατι σοβαρο με εχει βρει...