Δεν ξερω τι να κανω Βοηθειααααα!!!!!
Γεια σας παιδια ειμαι προβλιματισμενη εδω κ πολυ καιρο κ ελπιζω να μου πειτε την γνωμη σας.λοιπον ας τα παρω απ την αρχη.Με τον συντροφο μου ολα καλα.Με τους δικους του
ετσι κ ετσι θα λεγα ο πατερας οκ η μανα εχει το συνδρομο τις πρωην (γουσταρε την Πρωην).Τελος παντων θα μπω στο θεμα εχει κατι μηνες τωρα που δεν εχω μιλησει μαζι τους
γιατι τους συνεβη ενα προβλημα υγειας (ο αδερφος του συντροφο μου εκανε αποπειρα αυτοκτονιας με χαπια) εγω νιωθω τυψεις γιατι τον εβλεπα οτι δεν ηταν καλα αλλα δεν ειπα
τπτ εφταιξα.
Εγινε αυτο κ εγω δεν εχω μιλησει μαζι τους καθολου δεν με εχουν παρει ενα τηλ με κρατησαν εξω απο την οικογενεια τους.ο συντροφος μου εννοιτε μου το ειπε.ενω εκει που ειχα τα τηλ με τους γονεις
του τωρα εχω να τους ακουσω κανα 3 μηνο.απο τι ξερω δεν ηθελαν να το μαθω , γιατι η κοινωνια εδω ειναι μικρη , τι θα πει ο κοσμος ηταν η ντροπη κλασσικη ελληνικη νοοτροπια.εμενα με πειραξε παρα πολυ αυτο
υποτιθεται οτι ειμαι νυφη τους.τωρα μου λεει ο συντροφος μου να παμε σπιτι τους να τους δω, πως??? κ τι θα κανω την χαζη οτι δεν ξερει τπτ.θα παιξω θεατρο?θα παριστανω την ανιξερη?