Πρόβλημα με το σύζυγό μου
Γεια σας,
Ο συζηγός μου εδώ και καιρό έχω καταλάβει οτι θελεί να με απομακρύνει από τους δικούς μου. Κάθε φορά που θέλω να πάω στο πατρικό μου βρίσκει δικαιολογίες. Τον λέω πεθύμησα τους γονείς και μου με μια απάθεια συμβαίνουν αυτά ή οτι είμαι καλυμμένη ακόμα στην πατρική μου οικογένεια και οτι ΕΝ έχω ανεξαρτητοποιηθεί πλήρως. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει γιατί ήθελα να αλλάξω πόλη και να κάνω τη ζωή μου εκεί που είναι ο συζηγός. Όταν βρισκόμαστε όλοι μαζί διακρίνω μια αντιπαθεια ένα μίσος απέναντι τους και δε έχουν φτιάξει σε κάτι ίσα ίσα μας έχουν βοηθήσει πολύ όπως και οι δικοί του. Αυτό με πληγώνει πολύ είναι παράλογο να επιθυμούμε τους γονείς μας? οι δικοί του μπερδεύονται πολύ και στα αλλά αδέρφια του το ιδιο έκαναν. Ένα απο τα αδέρφια του πέθανε επειδή τον χώρισε η γυναίκα του και εκείνη σύμφωνα με τα λεγόμενα του άντρα μου δεν είχε καλό σόι . Πιστεύω οτι ο συζηγός μου του έχει μείνει μικρά μέσα του και ξεσπάσει πάνω μου. Εγώ δεν φταίω όμως σε τίποτα να πληρώνω λάθος δικά τους. Όταν τον απασχολεί κάτι ποτέ δε μου το λέει είναι μυστικοπαθής. Δεν πιστεύω οτι μου αξίζει τέτοια αδικία και αχαριστία. Το ίδιο έκανε και με τις παρέες μου πιστεύει το ίδιο πράγμα οτι μιλάω γίαυτον πίσω απο την πλάτη του.
Δεν ξέρω τι να κάνω ? αν θα κάνουμε παιδί τι θα γίνει; Είναι αρκετά ανταγωνιστικός δυστυχώς είναι ψυχρός με όλο το κόσμο.