Φοβος για την υγεια και ιντερνετ
Καλησπέρα σας! Ειμαι η Αρια και ειμαι 19. Το θέμα μου εμενα ειναι η αρωστοφοβια. Όπως είχα αναφέρει και σε ένα άλλο μου θέμα, τον τελευταίο καιρό μου έχει κολησει η ιδεα του ογκου στον εγκέφαλο, λόγο πονοκεφάλων που με ταλαιπωρουν. Έπειτα απο πολλές επισκέψεις σε γιατρος και συγκεκριμενα σε νευρολογο, γενικης ιατρικης, παθολογο, ΩΡΛ και ορθοπεδικο, βγήκε η διάγνωση ότι έχω αυχενικό λόγο κακής στασης και ψύξεων. Δε μου έγραψε κανεις μια μαγνητικη η εστω αξονική στο κεφάλι και όπως καταλαβαίνεται εμένα μ έχει καρφωθει ότι έχω ογκο κ δεν το βρήκαν. μετα άρχισαν και ζαλάδες, μουδιασματα στις πατουσες και θωλη οραση κ εγώ κόντεψα να πεθάνω απο το φοβο μου. Για να μη σας κουράζω έπειτα απο επίσκεψη σε ψυχοθεραπευτη-ψυχιατρο με τον οποίο κάνω ψυχοθεραπεία και ο οποιος μου έγραψε sertral των 20 οι ζαλάδες και η θωλη οραση έφυγαν και οι πονοκέφαλοι και τα μουδιάσματα ελατώθηκαν.
Εγώ όμως εκεί που πάω να ηρεμίσω μπαινω στο ιντερνετ χωρις να μπορώ να σταματησω τον εαυτό μου και ψάχνω συμπτωματα. Διάβασα και κάτι ιστοριες για μια κοπελίτσα που τν είχαν εξετάσεις 13 γιατροί μέσα σε ένα χρόνο λόγο πονοκεφάλων και ολοι της έλεγαν ημικρανίες. Τελικά όταν της έγραψαν μαγνητική ήταν αργά και πέθανε σε 8 μέρες. και άλλες πολλές ιστορίες και έχω πανικοβληθεί. έχω και κάτι σουβλιές στο κεφάλι και κάνουν την κατασταση χειρότερη. τι θα κάνω πια; δε μπορω να σταματησω να ψαχνω στο ιντερνετ για συμπτωματα. κι αν κανουν λάθος οι γιατροί;