Καλησπερα στο φορουμ.
Σημερα ερχομαι με ενα καινουριο ποστ το οποιο εχει να κανει με μια φοβια που προσπαθω χρονια να τιθασευσω.
Δεν εχω ιδεα ποτε ξεκινησε, νιωθω σαν να την ειχα απο παντα.
Ειναι κατι που με εκανε συχνα να ιδρωνω απο ανησυχια και να χανω τον υπνο μου παρα πολλες φορες.
Ο φοβος μου λοιπον ειναι για οτιδηποτε το μεταφυσικο. Δεν ειναι κατι συγκεκριμενο αλλα γενικα η ιδεα του και μονο φτανει να με τρομοκρατησει. Ξερω οτι δεν αποτελει πραγματικη απειλη. Αλλα για μενα αποτελει πραγματικο φοβο.
Πιο συχνα μ επιανε πριν κοιμηθω, σκεφτομουν οτι κατι κακο μπορει να συμβει κ εκανα περιεργα σεναρια, τα οποια δεν θελω να μπω στο κοπο να ανακαλεσω γιατι φοβαμαι.
Η φορα την οποια θυμαμαι πολυ εντονα ηταν χρονια πριν, δεν θυμαμαι τι το πυροδοτησε αλλα ηταν νυχτα ημουν μονη μου στο δωματιο και απλα ειχα παγωσει απο φοβο, δεν ηθελα να κουνηθω καν, ιδρωνα λες και ετρεχα σε αγωνα, και η καρδια μου χτυπουσε σαν τρελη. Το χειροτερο απο ολα ομως ειναι οτι ενιωθα παρανοικη...
Δεν ειναι φυσιολογικο να φοβαται καποιος τοσο πολυ κατι το οποιο κατα πασα πιθανοτητα δν υπαρχει.
Πλεον τα πραγματα ειναι καπως πιο ηρεμα αλλα και παλι, κοιμαμαι παντα με φως ανοιχτο και δεν μπορω να κοιμηθω αν δεν υπαρχει κανεις στο σπιτι... Και οσες φορες εχει χρειαστει απλα περιμενω να βγει ο ηλιος, αλλα ακομα και τοτε φοβαμαι.
Ομως θελω να μαθω να ειμαι ανεξαρτητη και να μεινω καποια στιγμη μονη μου.
Πρεπει να το αντιμετωπισω. Αλλα πως αντιμετωπιζεις ενα φοβο για κατι το οποιο δεν υπαρχει;
Η εστω δεν υπαρχει καποια αποδειξη οτι υπαρχει...;
Μηπως εχω τρελαθει;