Γεια σας. Είμαι ο Τάδε, 30 χρονών, εμφανίσιμος και μου είναι αρκετά δύσκολο να παραδεχτώ ποιος είμαι σε σχέση με τη σεξουαλικότητά μου. Γενικά μου αρέσει πολύ η οικογένεια και με θλίβει το γεγονός που ίσως δεν αποκτήσω ποτέ δικό μου παιδι στη χώρα μου. Ζω σε μία καθαρά παραδοσιακή πατριαρχική οικογένεια, την οποία την ενδιαφέρει πολύ πως φαίνεται προς τα έξω. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος δεν έχω συνάψει σχέση με άτομο του ίδιου φύλου φοβούμενος την κατακραυγή αν "ακουστεί" κάτι. Βασικά δεν έχω κάνει ποτέ σεξ. Γενικότερα κανείς δεν ξέρει τις σκέψεις μου. Ούτε οι φίλοι μου. Απόλυτη μοναξιά και ψεύτικη ζωή.
Νιώθω ότι θα εκραγώ. Γενικά είμαι αρκετά εξωστρεφής και κοινωνικός με τις παρέες και όταν φτάνει η κουβέντα στις σχέσεις "κάνω μόκο" μπροστά σε όλους. Δεν είμαι σίγουρος αν έχουν υποθέσει κάτι μεταξύ τους, πάντως δεν μου έχουν πει κάτι.
Πρόσφατα σε ένα μαγαζί με στρίμωξε μία κοπέλα και με φίλησε. Ανταποκρίθηκα για άλλη μια φορά για να σιγουρευτώ. Και σιγουρεύτηκα. Θέλω να το εξομολογηθώ σε 2 πολύ αγαπητά μου πρόσωπα για να "φύγει" από πάνω μου. Φυσικα και τρέμω στην ιδέα ότι θα τους χάσω και τι θα πούνε. Και μήπως πούνε καμιά κουβέντα στις σχέσεις τους και το μάθει όλη η περιοχή. Και μετά θα επέλθει η κυριολεκτική μοναξιά...εφόσον έχω στηρίξει όλη μου τη ζωή σε ένα ψέμα. Δεν έχω την απαίτηση να με αποδεκτούν αφού με αγαπάνε. Αγαπάνε αυτό που γνώρισαν και θα τους φανερώσω κατι διαφορετικό.
Ο κολλητός μου δουλεύει στο εξωτερικό και είναι straight. Έχει αναφερθεί στους γκέι σαν "*********" αλλά πηγαίνει και σε γκέι μπαρ γιατί του αρέσουν τα drag show. Γενικά με πιέζει να κάνω κάτι με κοπέλες γιατί ανησυχεί για μένα πραγματικά αλλά δεν το θέλω να κοροιδεύω κανέναν πλέον. Πρώτον απ 'όλους εμένα.
Η αδερφή μου μού ευχήθηκε πριν δύο μήνες στα γενέθλια μου "Άντε και με μια καλή κοπέλα". Μία φορά έκανα σχέση με κοπέλα για έναν μήνα. Δεν κάναμε σεξ ποτέ γιατί δεν είχα στύση.
Έκανα έρευνα στο διαδίκτυο για την άρνηση και βρήκα αρκετές πληροφορίες. Από εσάς θα ήθελα αν έχετε και θέλετε να μοιραστείτε παρόμοιες καταστάσεις ή και λύσεις, έτσι ώστε να πάρω δύναμη. Να είστε καλα!