Το Χασίς και ο εφιάλτης μου
Με λένε Κωνσταντίνο και πάσχω εδώ και 5 χρόνια απο Ψυχικές διαταραχές, παίρνω και φάρμακα.
Δεν είχα ποτέ στη ζωή μου προβλήματα ψυχολογικά, απο μικρός ήμουν ένα υγιέστατο παιδί χωρίς καμιά προδιάθεση.
Θέλω να συμβουλέψω τους πάντες, άπαντες και να διαδωθεί σε όλους οτι ο γολγοθάς για μένα ξεκίνησε απο ένα
και μοναδικό τσιγάρο χασίς, σκάνκ μέν αλλα χασίς. ΜΑΚΡΙΑ απο οτιδήποτε σας μαστουρώνει, ναρκώνει, "φτιάχνει", μπορεί
και ΕΧΕΙ την δυνατότητα να σας ξεκάνει ψυχικά, να "ανοίξει" πύλες του ψυχισμού που δεν έχετε την παραμικρή ιδέα πως υπάρχουν και πως
μπορείτε να υποφέρετε μια ζωή.
Ξέρω οτι πολλοί θα υπερασπιστούν το χασίς ή τα ναρκωτικά, ότι ειδικά το χορταράκι αυτό του Θεού ονομαζόμενο απο πολλούς το θεωρείτε αθώο, κι όμως δέν είναι.
Είμαι 100% σίγουρος οτι-ότι έπαθα το έπαθα απο το χασίς και δεν μου το αλλάζει κανείς αυτό, και το καλύτερο είναι οτι στη ζωή μου νάχω κάνει όλα κιόλα 5 τσιγάρα.
Το πόστ αυτό έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, απο "νοιάξιμο" για τους συνανθρώπους μου και πολύ περισσότερο προς τις μικρότερες ηλικίες που δέν έχουν
την ωριμότητα και κρίση να σκεφτούν σωστά - παιδιά ΜΑΚΡΙΑ απο τα ναρκωτικά.
Καλή σας μέρα..