Δεν εχω πια διαθεση για ζωη
Οτι λεει ο τιτλος....αργα η γρηγορα το περιμενα οτι θα συνεβαινε αυτο. Ειμαι 22 χρονων και απο παντα ημουν ντροπαλος και αυτο εξελιχτηκε σε κοινωνικη φοβια. Απο κοινωνικη φοβια σε αποφευκτικη διαταραχη προσωπικοτητας. Και τωρα η καταθλιψη μου χτυπησε την πορτα. Τις τελευταιες μερες τα εχω παιξει τελειως και χειροτερευω οσο περνανε οι μερες. Παιρνω ζαναξ για να ηρεμισω ανα 2 μερες γιατι εχει και αντικαταθλιπτικη δραση και προσωρινα τουλαχιστο βοηθαει να ησυχασω.
Εχω χασει καθε διαθεση και ελπιδα για ζωη. Νιωθω ανικανος για οτιδηποτε. Περναω ολη τη μερα μου κλεισμενος μεσ' στο σπιτι βηματιζοντας μεσ'την απελπισια. Που και που με πιανουν και τα ζουμια και νιωθω οτι πνιγομαι και εχω ταση για εμετο. Οποιαδηποτε σκεψη για το μελλον με κανει να τρεμω ολοκληρος.
Παρεα μια ειχα και με παρατησαν γιατι γενικα δεν τα βρισκαμε συχνα, κοπελα δεν εχω - πανε χρονια που ειχα σχεση, τα οικονομικα μου ειναι τρισαθλια τελειως. Εψαξα για δουλειες και δεν με δεχεται κανενας. Ειτε προτιμανε να παιρνουν τους περσυνους (σε μαγαζια της τουριστικης σαιζον) ειτε ζητανε απολυτηριο στρατου και προυπηρεσια. Δεν εχω τιποτα απο τα δυο. Σημερα εδωσα τελευταιο μαθημα για τις απολυτηριες εξετασεις απο τη σχολη μου (ΔΕ) και απο δω και μπρος δεν υπαρχει τιποτα να κανω. Περναω ολη τη μερα στον υπολογιστη και προσπαθω να βγαινω για κανα 2 ωρο για jogging ή ποδηλασια. Οταν επιστρεφω στο σπιτι παλι τα ιδια. Εξαιρετικα μελαγχολικη διαθεση με οξεια καταθλιψη. Η μητερα μου δουλευει ολη τη μερα και τη βλεπω μονο το βραδυ, ο πατερας μου ασχολειται με τον υπολογιστη και γενικα ειμαι ολη τη μερα μονος στο σπιτι.
Δεν ξερω τι με οδηγησε σε αυτη την κατασταση, ολα πιστευω, συν το οτι ειχα μια λογομαχια προσφατα με το πρωην αφεντικο μου που μου χρωσταει περσυνα λεφτα και πηρε αλλον για τη δουλεια που ημουνα περυσι.
Σκεφτομαι αυριο να κλεισω ραντεβου στο ΚΨΥ, δεν αντεχεται αλλο αυτο η κατασταση.
Ειναι απλα μια καταθλιψη αυτο ή τρελαινομαι τελειως ? Δεν εχω ξαναζησει ποτε κατι παρομοιο. Οποιος θελει μπορει να επικοινωνησει και μεσω ΡΜ μαζι μου αν περναει κατι παρομοιο και θελει να το συζητησουμε.