Γεια σας. Θα ηθελα να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία πανω στο χωρισμό μου και να ακούσω αντικειμενικές γνώμες αν γινεται.
Με το φίλο μου ημασταν μαζί 7,5 χρονια οταν χωρίσαμε. Αρχικά περνούσαμε με πολυ ωραια, με μικροτσακωμους οπως ολα τα ζευγάρια. Παντα μέσα μου ομως κατι έλεγε οτι δεν ταιριάζουμε, ισως γιατι αυτος δεν ήθελε να βρει δουλεια επειδή θεωρούσε οτι δε θα έπαιρνε όσα χρήματα άξιζε, ισως επειδή ηταν τσιγκούνης, ισως επειδή ηταν πεισματάρης και δεν ήθελε να συζητάμε τα προβλήματα που προέκυπταν.
Τα πράγματα χειροτέρεψαν οταν έχασα τον πατέρα μου 6 μήνες πριν χωρίσουμε, οποτε άρχισα αντί καταθλιπτική αγωγή και γενικά ημουν χάλια. Παρόλα αυτα αποφασίσαμε να φύγουμε στο εξωτερικό να ψάξουμε για δουλεια ( κατι το οποίο εκείνος επεδίωξε κυρίως). Τοτε λοιπον μείναμε πρώτη φορά μαζί και άρχισαν τα παρατράγουδα. Εγω ειχα βρει δουλεια, αλλα εκείνος τιποτα. Ηταν ολη μερα στον υπολογιστή και έλεγε οτι έψαχνε, αλλα δεν εύρισκε τιποτα. Τα νεύρα άρχισαν να φουντώνουν και απο τους δυο μας, εγω γιατι ζοριζομουν με δουλεια, γλώσσα και νέο περιβάλλον, εκείνος γιατι ( υποθέτω) βαριούνται, δεν ειχε φίλους και που να ξεδωσει( συν οτι του ζήτησα να πληρώνει το μισό ενοίκιο/ ειχε αρκετά χρήματα στην άκρη/ και ψιλοστραβωσε).
Εν τελει ενα βράδυ μετα απο 3 μήνες αποφασίζει οτι θελει να χωρίσουμε και να γυρίσει πισω ελλαδα.
Αυτο ηταν το τελειωτικό χτύπημα για μενα. Ένιωσα τη γη να χάνεται κατω απο τα πόδια μου, να πεθαίνω και τη ζωη μου να τελειώνει. Τον αγαπούσα πολυ. Πέρασα μια απο τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής μου.
Μαθαίνω μετα απο λιγο οτι με το που χωρίσαμε βρήκε άλλη σε μια βδομάδα. Ένιωσα να χάνομαι. Πως μπόρεσε να το κανει? μόλις χωρίσαμε, μετα απο τόσα χρονια?
Συναντηθήκαμε οταν γύρισα ελλαδα για διακοπες και τρελάθηκα μόλις τον ειδα, του την έπεσα και το δέχτηκε!
Έφυγα και μαθαίνω οτι εκανε νεα σχέση. Χώρισε και με αυτήν και μετα αρχίσαμε να ξανά ερχόμαστε κοντά. Μάλιστα ήρθε και έμεινε μαζί μου 10 μερες. Άρχισε να λεει οτι με θελει και με αγαπάει, αλλα δεν ειναι έτοιμος να ειμαστε ακομα μαζί, γιατι ειναι μπερδεμένος και θελει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Παρόλα αυτα μου ειχε δώσει ελπίδες και οταν τον ρώταγα αν ψάχνεται για άλλη σχέση έλεγε οτι μονο εμενα θελει.
Κατεβαίνω ελλαδα λοιπον πριν 15 μερες και βρισκόμαστε ερωτικά σαν να μη συμβαίνει τιποτα. Μετα απο τρεις μερες βγαίνουμε για καφέ και μου ανακοινώνει οτι βγαίνει με μια κοπέλα, οτι ειναι ερωτευμένος μαζί της και οτι θελει να ειμαστε μονο φίλοι. Για δεύτερη φορά χάνω τη γη κατω απο τα πόδια μου και νιωθω προδομένη.
Εχω γυρίσει πισω στη δουλεια μου αλλα νιωθω χάλια, χειρότερα απο χάλια.
Τα εχω με τον εαυτο μου που τον ξανά πίστεψε και δεν έπαψε να τον αγαπάει, αλλα και με εκεινον που μπόρεσε και με κοροιδεψε με αυτον τον τροπο και μάλιστα εχει το θράσος να λεει οτι με νοιάζεται και θελει να με δει ευτυχισμένη!
Έμαθα οτι η σχέση του ειναι μια διαστάσεων μοντέλου απο βορειοανατολική Ευρώπη, πιο νεα απο μενα και πιθανά πιο όμορφη.
Τον πήρα τηλεφωνο 4 φορές σε δυο μερες γιατι ημουν χάλια και με κατηγόρησε ως αντροχωριστρα και μου ζήτησε να μην ξανά τηλεφωνήσω γιατι η σχέση του ενοχλείται!
Ποσο πιο χαμηλά να πεςω? Ολα αυτα με εχουν κουρελιασει. Αισθάνομαι οτι του πρόσφερα την καρδια μου και την κατακρεούργησε με το χειρότερο.
Τι κανω λάθος?
Γιατι συνέβησαν ολα αυτα?
Και τωρα τι κανω, πως θα επιβίωσω? ειχα συνδέσει ολη μου την ύπαρξη μαζί του...
Συγνώμη για το μακροσκελές της αφήγησης.