Καλησπερα, πρωτη φορα γραφω σε αυτην την ενοτητα....ειμαι 22 χρονων και παντα ημουν πολυ αδυνατη με κοιλιακους...
Ομως απο οταν περασα στο πανεπιστημιο αρχιζα να περνω καποα κιλακια (λογω κακης διαυροφης, delivery κτλ.) με αποτελεσμα τωρα να εχω φτασει τα 63 κιλα κ εχω υψος 165.
Εχει ανοιξει η περιφερεια μου εχω κοιλιτσα και κυταριτιδα.. Εγω προσπαθω εδω κ κατι μηνες καθημερινα να χασω τα περιτα κιλα κ ποντους απο πανω μου...ποντους χανω, κιλα ομως οχι..
Η μαμα μου καθε που γυρναω στο μερις μου απο τις σπουδες μου ολο μου λεει οτι ειμαο χοντρη, το ιδιο κ οι συγγενεις μου και μετα στεναχωριεμαι πολυ και κλεινομαι στον εαυτο μου..ετσι που με κανουν νιωθω οτι εχω γινει κομπλεξικη..ντρεπομαι για το σωμα μου και οταν ερχομαι σε ερωτικη επαφη με το αγορι μου του ζηταω να κλεισουμε τα φωτα για να μην ξενερωσει με το σωμα μου....δεν μαρεσει που με εκαναν κομπλεξικη οι δικοι μου ανθρωποι επειδη πηρα 5 περιτα κιλα και δεν μπορω να τα χασω με τιποτα...
Τωρα ξεκινησαν να μου λενε παλι οτι ειναι ντροπη να ειμαι 22 χρονων και να ειμαι ετσι..και μου λενε οταν δηλαδη γκαστρωθεις ποσο χοντρη θα γινεις;;;; Και μετα πηγαινω στο δωματιο μου και κλαιω..νιωθω οτι η οικογενεια μου, μου κανει ψυχολογικο πολεμο...εγω μιωθω ντροπη να λεω σε καποιον για τα κιλα του...αυτοι δεν ντρεπονται? και μου λενε οτι μου τα λενε αυτα γιατι μαγαπανε και θελουν το καλο μου!!!!! Πφφφ καθε μερα νιωθω ολο και πιο κομπλεξικη στο θεμα με τα κιλα...πως μπορω να χασω ευκολα και γρηγορα 5 κιλα;;