Originally Posted by
Diana1982
Καλησπέρα μυσπ....
πιστεύω ότι το πρόβλημα σου είναι πραγματικά μικρής σημασίας για έναν και πολύ σημαντικό λόγο:ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ
Πίστεψε με από προσωπικής πειρας σου λέω ότι το να μην ξέρεις τί ακριβώς θέλεις είναι κάτι σαν "μαρτύριο''
οπότε εσύ επειδή ξέρεις τι θέλεις θα πάρεις και τις ανάλογες αποφάσεις....και την πίτα ολοκληρη και τον σκύλο χορτάτο δεν γίνεται!
Αρα εάν όντως έχεις οικονομικό θέμα για να φτιάξεις οικογένεια ή θα αναγκαστείς να εργαστείς κάπου έστω και part time ή θα παντρευτείς με πολλές θυσίες-αυτό βέβαια εσύ θα το αποφασίσεις....
Από την άλλη δεν βλέπω καμία κοινωνιοφοβία εγώ....αυτές είναι ετικέτες που μάλλον θέλησες να βάλεις στον εαυτό σου,χωρίς μάλλον να ισχύουν-είσαι άνθρωπος που σπούδασες έστω και αναγκαστικά,έχεις σύντροφο που θέλεις να κάνετε μαζί οικογένεια,άρα η σχέση σας είναι σε καλή βάση,έχεις φίλες που θέλεις να κρατήσεις γιατί προφανώς χαίρεσαι την παρέα τους και προφανώς χαίρονται και εκείνες την δική σου.....αρα εγώ βλέπω έναν πολύ υγιή και κατασταλλαγμένο άνθρωπο!
Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να αποφασίσεις πως θα κοντρολάρεις το μέλλον σου,σε σχέση με τα θέλω σου,εμείς σε αυτό δεν μπορούμε να σου πούμε τί να κάνεις-πάντως είσαι σε καλό δρόμο!!!