Εργασια σε αλυσιδα σουπερ μαρκετ με κοινωνικη φοβια
Καλημερα,
Ειχα κανει βιογραφικο με λιγες ελπιδες οτι θα με επελεγαν σε γνωστη αλυσιδα σουπερ μαρκετ. Τελικα μου τηλεφωνησαν και μου ειπαν να ξεκινησω να μαζευω χαρτια για την προσληψη. Ειχα ζητησει για τη θεση του αποθηκαριου, αλλα τελικα μου ειπαν οτι θα εισαι σε οποια θεση αν χρειαστει, ακομα και ταμειο. Βεβαια οσες φορες πηγα στο συγκεκριμενο καταστημα δεν εχω δει ανδρα στα ταμεια (ειμαι 22 ετων) αλλα σε μεγαλο φορτο εργασιας δεν ξερεις τι γινεται.
Το προβλημα μου ειναι οτι εχω κοινωνικη φοβια, αποφευκτικη διαταραχη και γενικευμενο αγχος, και δεν ξερω κατα ποσον μπορω να ανταπεξελθω. Κανω καποια λαθη στην ομιλια μου τα οποια πιστευω οτι οφειλονται στη φοβια, αλλα εφοσον με πηραν συνεντευξη και με δεχτηκαν πιστευω οτι ιμουν ικανος.
Ποιο πολυ φοβαμαι την γραφειοκρατια με τα δελτια αποστολης κτλ παρα την ιδια τη δουλεια, με την εννοια δηλαδη να μην κανω καποιο λαθος γιατι η μονη μου εμπειρια σε εργασια ειναι σε πανσιον να το πω ετσι, οπου δεν ειχα καμια σπουδαια ευθυνη παρα απ το να κοιταω να εχει ζεστο νερο, τα φωτα να ανοιγουν στην ωρα τους και να βαζω τους τουριστες στα δωματια τους.
Εχει κανεις εμπειρια απο εργασια σε σουπερ μαρκετ να μου δωσει μια ιδεα ? Ειμαι φοβερα αγχωμενος μεχρι να μπω στο κλιμα αλλα χρειαζομαι επειγοντως χρηματα. Αυτη τη στιγμη ειμαι αναμεσα στο να παω να δωσω τα χαρτια, και στο να τους παρω τηλεφωνο να το ακυρωσω.