μ'αρεσει αλλα δεν ξερω τι να κανω....
Ειναι μια κοπελα που κινουμαστε στον ιδιο χωρο και μου αρεσει9γι αυτην δεν ξερω αν της αρεσω),αλλα δεν ετυχε να μιλαμε,γνωριστηκαμε πριν καποιο διαστημα,ετυχε να βγουμε και μεγαλη παρεα,αλλα παλι δεν κατσαμε να μιλησουμε,ειμασταν με τα τυπικα "γεια σου τι κανεις καλα εσυ",μετα την αλλη μερα καθομουν μονος και περασε και μιλησαμε λιγοπαραπανω (αλλα ημουν λιγο κρυος)μετα την επομενη φορα που ξαναβγηκαμε παρεα σε ταβερνα,αυτη με καποιες κοπελες ηρθαν μετα,και ετυχε αυτη να κατσει διπλα μου, μου εριχνε κανα σκουντηματακι,με καποια χαζομαρα που ελεγα,επανελαβε απο καμια χαζομαρα που ελεγα κι εγω,εφτιαχνε τα μαλλια της(μπορει να μην λεει και τιποτα) καμια φορα εγερνε και κατα πανω μου(οχι να μ'ακουμπησει)αλλα και παλι δεν ημουν και πολυ ανετος οταν μιλουσαμε!ειμαστε φιλοι στο φεισμπουκ (τρομαρα μας)την εχω στειλει μηνυμα το εχει διαβασει αλλα δεν απανταει,την κανω κανα λαικ σε καμια φωτο της σε κατι που θα ανεβασει(μπορει να ειμαι και πιεστικος) αλλα οταν την βλεπω χαιρετιομαστε κανονικα,και προσφατα ετυχε να καθομαστε στο ιδιο μερος για καφε,εγω περιμενα εναν φιλο ημουν μονος,αυτη πηγε εκατσε στη παρεα της αλλα οταν πηγε, η καρεκλα της ηταν πλατη σε εμενα και την γυρισε στο πλαι(με ειχε απο την δεξια μερια της,μπορει και απο ευγενεια).θελω να την προσεγκισω,αλλα δεν ξερω πως, θελω να κανω σχεση μαζι της γιατι ειναι πολυ καλη κοπελα,αλλα απο την αλλη φοβαμαι μην φαω ακυρο(το ξερω οτι ειναι λαθος που φοβαμαι)γιατι κινουμαστε στον ιδιο χωρο και δεν θελω να γινει καμια χαζομαρα,θελω πρωτα να καταλαβω αν ενδιαφερεται και να κανω κινηση!η ολη η ιστορια ειναι "το χασαμε το κορμι πατριωτη?"