ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Καλησπέρα σε όλους,
δεν έχω ξαναδημοσιεύσει το πρόβλημα που με κυριεύει 3 χρόνια τώρα, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι σε ψυχολογικό αδιέξοδο και θα ήθελα τη συμβουλή σας γιατί δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν γι αυτό που καθημερινά μου τρώει σαν το σαράκι την ψυχή.
Όλα ξεκίνησαν πριν 3 χρόνια, όταν έπιασα δουλεία σε ένα ξενοδοχείο. Εγώ παντρεμένη και αυτός το ίδιο. Ποτέ μου δεν έχω κάνει εξωσυγική σχέση, δεν είναι του τύπου μου. Πίστευα ότι ποτέ δεν θα βρισκόταν τίποτα που να μου χαλάσει την οικογενειακή μου γαλήνη, κι όμως έγινε. Γνώρισα ένα άνθρωπο στον εργασιακό μου χώρο, ο οποίος αρχικά με φλέρταρε, αλλά εγώ δεν έδινα καμία σημασία. Αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ πετυχημένος στη δουλειά του, έχει ηγετική θέση και έιναι επικύνδινα εμφανίσιμος και ελκυστικός για πολλές εκεί μέσα. Αρχικά δεν γνώριζε ότι είμαι παντρεμένη κι έτσι ήταν πολύ διαχυτικός μαζί μου. Εμένα απλά με κολάκευε να με φλερτάρει ένας τόσο ωραίος και πετυχημένος άντρας και έτσι με τον καιρό μπήκα σε ένα απίστευτο τρυπάκι... Το αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης ήταν να τον ερωτευτώ παράφορα, κάτι το οποίο δεν μου είχε ξανασυμβεί, να νιώθω ότι με έχει πλακώσει ένας μετεωρίτης. Να προσπαθώ να ελέγξω τα συναισθήματα μου και να μη μπορώ. Κι εκείνος ένιωσε πράγματα, δεν ξέρω με ποιο τρόπο ακριβώς, θα σας πω αργότερα γι αυτό. Η ιστορίαα είναι ότι με έιχε διαρκώς κρύο-ζέστη. Μου έκανε κάποια στιγμή ανήθικη πρόταση μεταξύ σοβαρού και αστείου, αλλά επειδή γενικά είναι ένα άκρως αψυχολόγητο άτομο και ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω αν όλα αυτά τα εννοούσε εγώ από φόβο δεν λύγισα στις επιθυμίες μου. Όταν πλέον όμως είδα ότι αυτός ο έρωτας με ξεπερνούσε, κάτι σαν εμμονή, αποφάσισα να του μιλήσω και να του πω πλάγια ότι ναι θέλω να κάνω κάτι μαζί του, και να πει ο ίδιος αν θέλει κι αυτός. Η απάντηση του ήταν ότι το σκέφτεται και μέχρι σήμερα ακόμα σκεφτεται.... Γενικά δεν πέρασα και πολύ καλά όλον τον καιρό γιατί αυτό το άτομο ήταν κάτι σαν διχασμένη προσωπικότητα, όσο μου έδειωχνε ότι ήθελε τόσο μετά το έπαιρνε πίσω. Όταν πλέον κατάλαβα ότι κοινώς έχω φάει χυλόπιτα, αποφάσισα να τιθασεύσω τις σκέψεις μου να γυρίσω εγκεφαλικά πάντα στο γάμο και να προχωρήσω τη ζωή μου. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, δεν είχα ξαναβιώσει τέτοια κατάσταση, εν τέλει έμεινα έγκυος και κάπως ξεπέρασα αυτή την παραζάλη. Την επόμενη χρονιά που ξαναπήγα ήμουν πολύ καλύτερα, με είδε έγκυο, σταμάτησε τα παιχνίδια, όλα καλά. Φέτος άρχισε πάλι δειλά δειλά, εγώ ξενερωμένη πια δεν έδινα σημασία γιατί τον έχω μάθει πια. Με τον καιρό όμως άρχισε πάλι να γεννιέται μέσα μου αυτό το προτόγνωρο αίσθημα που με πολύ κόπο είχα θάψει. Φτάνοντας στο σήμερα έχω συνειδητοποιήσει ότι σίγουρα δεν του είμαι αδιάφορη, αλλά πέρα από πέρα από ένα φλερτ δεν θέλει κάτι παραπάνω. Φοβάται επειδή βρισκόμαστε σε εργασιακό χώρο και έχουμε κοινούς φίλους. Αυτή τη στιγμή οι σχέσεις μας είναι πολύ κακιές, αναγκαστικά συνεργαζόμαστε γιατί έχουμε κοινό πεδίο, απλά συνεχώς μου βγαίνουν αποθημένα και πολλά γιατί. Σήμερα σας γράφω για να μου εξηγήσετε το εξής. Προσπαθώ εδώ και 3 χρόνια να του μιλήσω να του πω αυτά που θέλω, να τον ρωτήσω πράγματα, να μου λύσει απορίες, ας πούμε γιατί φέρθηκε έτσι, γιατί ξεκίνησε μία ιστορία που ήξερε ότι δεν θα έχει συνέχεια. Ακόμη και το πιο απλό, επειδή φοβάται μη μιλήσω, προσπαθώ να του πω ότι δεν πρόκειται να πω τίποτα σε κανέναν , άλλωστε δεν έγινε και ποτέ κάτι και δεν μου δίνει το δικαίωμα. Ποτέ δεν μου άφησε περιθώρια να του μιλήσω. Όταν μου δινόταν η ευκαιρία και ξεστομούσα το παραμικρόή δεν σχολίαζε ή άλλαζε θέμα. Θέλω να μου δώσει την ευκαιρία να του μιλήσω και δεν με αφήνει. Θέλω να το λύσω το θέμα γιατί η συμπεριφορά απέναντι μου είναι απαράδεκτη. Θέλω μία φορά να μιλήσουμε εφ όλης της ύλης το έχω προσπαθήσει και το αποφεύγει, για να κλείσω αυτόν τον κύκλο πια. Δεν θέλω άλλες εκκρεμότητες μαζί του, θέλω να καθαγιάσει και να ηρεμίσει η ψυχή μου. Τι να κάνω? Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό που μου συμβαίνει, αλλά ούτε κι αυτός δεν μπορεί πλέον να διαχειριστή τη δική του συμπεριφορά απένατι μου, και έτσι καταλήγουμε στο να τσακωνόμαστε συνέχεια. Παρακαλώ ας με βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων