Απόφαση που πρεπει να παρω
Θα ηθελα λιγακι την γνωμη σας. Παρασκευη εχω ραντεβου με τον γιατρο για την συνταγογραφηση του Σιπραλεξ 20mg.
Ειμαι περιπου εναν εναμιση μηνα με την νεα αγωγη. Να θυμισω οτι αρχικα ο γιατρος απο εφφεξορ 150 με γυρισε σταδιακα σε σιπραλεξ και σιροκουελ. Το σιροκουελ ομως δεν το πηρα ποτε. Παρολο που ηταν μικρη η δοση το φοβηθηκα και δεν το πηρα. Στην μεταβαση του νεου φαρμακου υπηρχαν μπολικες εκτακτες και 2-3 κρισεις πανικου οταν εμεινα μονος 2-3 σαββατοβραδα..
Την τελευταια φορα μαλιστα που ημουν μονος πριν κοιμηθω ειχα παρει και ενα ζαναξ των 50, αλλα παρολα αυτα ξυπνησα με ταχυκαρδια και φοβο.
Ηδη στις ερχομενες εβδομαδες θα μεινω και αλλες φορες μονος και το σκεφτομαι. Μηπως τελικα το νεο φαρμακο δεν δουλευει? (αφου στα δυσκολα το χρειαζομαι να με κρατησει οχι οταν ολα ειναι ρουτινα) Μηπως τελικα επρεπε να παρω την μικρη ποσοτητα σιροκουελ?
Εννοειται οτι θα τα πω στο γιατρο τα παραπανω αλλα ειμαι προβληματισμενος με τα φαρμακα. Μηπως πηγε τζαμπα η αλλαγη η οτι εκανα μαλακια που δεν πηρα το σιροκ.
Δεν ξερω