Νεος στο Forum,η δικια μου ιστορία!
Καλημέρα σας καλως σας βρήκα ονομάζομαι Γιώργος είμαι 27 χρονών.Διαβάζω καιρό το forum σας χωρίς ποτε να πάρω μερος.θα σας πω και εγω την δικιά μου γολγοθο-ιστορία,ζητώ συγνώμη αν σας κουράσω....λοιπον ανεκαθεν είμουν αγχοτικός αλλα χωρίς επιπτόσεις μια μερα Ιουλιος του 2013 μου ερχεται η ιδεα και googlaro να βρω κατι να μου ανεβασει την διαθεσή μου πεφτω πανω σε ενα σκευασμα βαλσαμοχορτο,το οποιο το περνω για κανενα μηνα και μου φερνει κατι μουδιασματα στα δυο δαχτυλα των χεριων μου και στο σβερκο δεν εδωσα σημασια τα συνεχισα 1 μηνα οπου ειδα σημαντική διαφορα στην διαθεση μου στις φοβιες στασ παντα,μια μερα ξεχναω να το παρω και ειμαι μιλαμε κομματια οταν λεμε κομματια κομματια λεω ρε γμτο γιατι τι γινεται 2-3 μερες ετσι με τρομερες φοβιες και βλακειες μετα λεω ωπ το χαπακι που σταματισα και βασικα δεν το περιμενα να παθω κατι τετοιο λογο του οτι ειναι φυτικο.Μετα απο αυτο ξεκιναει ο γολγοθας δεν πιστευω οτι αυτο δημιουργησε το προβλημα απλα αυτο μου το μεγαλωσε και μου το εφερε στην επιφανεια.Την επομενη περιοδο κλεισμενος στο σπιτι με εκτακτες συστολες να μην κοιμαμαι τα βραδια να ειμαι σαν χαμενος ολοι μερα να περνω αδειες απο την δουλεια και παει λεγοντας ετρεχα σε καρδιολογους πνευμονολογους οτι μπορειτε να φανταστειτε σιγα σιγα εβγενα και εξω αλλα με πιανανε διαφορα...τα ξαναβρισκω με την κοπελα μου και παμε μια μερα προπονηση εντονη γυρναμε σπιτι φαγητο μπανιο παω να σηκωθω με πιανει μια ζαλαδα ταση λιποθυμιας τσουπ η πρωτη κριση πανικου παλμοι 155 και να μην σταματαει η καρδια λεω θα μεινω εδω γιατι ενιωθα τον παλμο να αυξανεται ενοειτε εκτακτα αταραξ και σπιτι μετα απο αυτο πηγα κατα διαστηματα αλλες 2-3 φορες....Σ αυτο το διαστημα πηγα σε ψυχολογο με των οποιο εκανα καμια 16ρια συνεδρειες χωρις καμια απολυτως διαφορα καμια ομως...μετα απο αυτο εκλεισα με ενα ψυχιατρο τον οποιο περιμενα λιγο καιρο για να βρω ραντεβου γιατι ειναι πραγματικα πολυ καλος και απο τοτε εχω κανει αρκετες συνεδρειες και εχω δει μεγαλη διαφορα και συγκεκριμενα μου ειπε παμε σε φαρμακα και περναμε πανω απο το τουνελ ή σφιγκεις τα δοντια και περναμε απο το τουνελ και αποφασησα και με την δικια του παροτρινση να παμε απο το τουνελ....επιδιωκαμε να παθαινω κρισεις πανικου για να μπορεσω να καταλαβω την δομη τους και μαζι με την δομη τους καταλαβα οτι παθαινα και πολυ παλιοτερα σε μικρο βαθμο βεβαια.....σ αυτο το διαστημα μου εμφανιστηκαν και οι κρισεις ημικρανιας με αυρα φανταστειτε οτι ειχα κανει μια φορα οταν εδινα ecdl το 09' και φετος επαθα 4 φορες και οι μισες με οδηγησαν σε τρελες κρισεις πανικου σε σημειο δεν καταλαβαινα την γινοταν γυρω μου.καταφερα και το διαχειριζομαι και αυτο..οπως και τις κρισεις βγαινω εξω κανω τα γυμναστηρια μου και ολα μερικες φορες καλα μερικες φορες με πιανουν ζαλαδες τασης λιποθυμιας μια θολουρα στη σκεψη μια κουραση περιεργη,αυτα τα ψυχοσωματικα ειναι που με ταλαιπωρουν και μου χαλανε την ημερα και δεν μ αφηνουν και ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαροτερο γιατι ως γνωστο και μενα με ταλαιπωρουν ιδεες ΣΚΠ ογκου κτλπ κτλπ κτλπ αν και εκανα μαγνητικη και βρηκαν μια γλοίωση στο μετοπικο λοβο που δεν δικαιολογει τιποτα απο ολα αυτα και εκανα μετα απο 4-5 μηνες επαναληπτικη και δν ειχε καμια διαφορα η μαγνητικη,ο νευρολογος απο μιας αρχης μ ειπε δεν ειναι τιποτα αυτο το 70% που θα κανουν θα εχουν μια και περισσοτερες χωρις καποια αιτια απλα εγινε...εσυ μπορει να το εχεις απο μωρο απο δημοτικο οποτε μην αγχονεσαι το ιδιο μου ειπε και ο ακτινολογος που ειναι και φιλος και γελουσε που με ειδε τρομοκρατημενο....να μην σας κουρασω αλλο αυτο πλεον που με εχει σ αυτο το τρυπακι ειναι οτι συνηθως τα βραδια με πιανει αυτο μια ελαφρια ζαλαφα κατι μουδιασματα μια περιεργη αισθηση στο δεξι μου ποδι εκει στο γονατο οπως και στο δεξι μ χερι και τα ματια μου να κουραζονται ευκολα να πονανε να μην μπορω το φως τις ΤV τον αμαξιων κτλπ και αναρωτιεμαι ολα αυτα μπορει να ειναι ψυχοσωματικα ή κρυβετε κατι πισω απο ολα αυτα με βασει τις δικιες σας εμπειρίες προς θεου δεν ψαχνω διαγνωση απλα μου φαινονται πολυ εντονα και επιμονα για ψυχοσωματικα γτ τα παθαινω κ στιγμες που ειμαι χαλαρος δηλαδη 60 σφυγμους το πολυ...εχω κανει μαγνητικη εγκεφαλου,αυχενα γαστροσκοπιση,εξετασεις αιματος,holter και απειρα καρδιογραφηματα και υπερηχους.σας ευχαριστω πολυ μεσα απο την καρδια μου οσους μπηκαν κ οσους δεν μπηκαν στο κοπο να διαβασουν την ιστορια μου.....ηταν τοσο μεγαλη και πιστεψτε με δν ηταν και ολοι και λεπτομερεις....να ειστε ολοι καλα και σφιξτε τα δοντια και αθληθείται αυτο με βοήθησε και βγηκα απο το χοντρό λούκι.